Хубаво нещо са страстите, но ако имаш и мозък в

...
Хубаво нещо са страстите, но ако имаш и мозък в
Коментари Харесай

А така!! Кристиян Кирилов заряза съпругата си заради Денислава от "Игри на волята", а тя му се "изходи" на главата!

Хубаво нещо са пристрастеностите, само че в случай че имаш и мозък в главата си. А Кристиян Кирилов или Митака от " София Ден и Нощ " очевидно изхвърли мозъка си при срещата с Денислава Велкова. Към момента тя се подвизава в " Игри на волята ".

Преди да влезе във формата, Кристиян публично я сподели на всички и съобщи, че е влюбен, че двамата са луди един по различен, че ориста ги събрала и прочие простотии, с които оправда обстоятелството, че изостави брачната половинка си.

Жена му - чалга дивата Джулия, беше смазана, тъй като не скри, че го е обичала и не престава да го обича. Той обаче пет пари не даде и се разведе скорострелно. За да " остарее " с Денито, както се надяваше. Е, кофтито е, че Денислава освен не дочака екранният Митко да одъртее, само че даже един рожден ден не отпразнува с него - " изходи " му се на главата и го паряса след няма и месец и половина.

В момента Денислава е още веднъж дружно с някогашния си обичан - Любомир Иванов, който феновете помнят от " Фермата " преди три лета. Той има бизнес с камиони и живее зад океана. С Денислава имаха връзка преди Кристиян, а тя се хвана с Кирилов, с цел да не помни Любо, с който бяха скъсали.

Очевидно обаче и двамата още се обичат и се събраха, а за Крис остана да си хапе Д-то и да моли Джулия да си го прибере. Надяваме се обаче тя да не е толкоз глупава...

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg