Хубаво е министър-председателят да бъде лидер на партия. Мисля, че

...
Хубаво е министър-председателят да бъде лидер на партия. Мисля, че
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Министър-председател трябва да бъде лидерът на партията

" Хубаво е министър-председателят да бъде водач на партия. Мисля, че неналичието на водачество в България е проблем ", сподели Владислав Горанов в изявление по  във връзка политическата рецесия в ръководството сега. Попитан дали има поради Бойко Борисов, Горанов сподели, че приказва по принцип и даде за образец Англия.

" Добрата вест е, че маските паднаха и Борисов и Пеевски най-сетне схванаха, че не могат да имат доверие на Асен Василев ", разяснява някогашният министър на финансите. " Шарлатани не би трябвало да бъдат допускани в ръководството ", счита той.

По думите му още от първия ден на договарянията ПП-ДБ са били неискрени и не са желали да позволен кабинет с първия мандат на ГЕРБ, заради което го осуетили. 

В мига, в който пристигна време за властта, се пробваха да я счупят, проучва Горанов. Според Горанов Борисов е изпратил четирите дами да договарят от името на ГЕРБ, тъй като имат " по-здрави нерви от неговите " при гледката на счупени шишета на масата.

" Причината да отидем на избори, ще би трябвало да търсим в хората, които президентът Радев първо овласти, а след това назова шарлатани ", сподели Горанов.  Според него от ПП-ДБ са калкулирали, че да вземат участие в избори е по-изгодно, тъй като при идващите ще са трети или четвърти подред. " Политическа партия в никакъв случай не са имали изключително възприятие за държавност ", заключи Горанов.

" В политиката извинението не замества нито една казана дума. Това, което направи Асен Василев демонстрира, че той има особено отношение към дамите, въпреки това сходно политическо държание ни лишава причините да участваме в държавно управление, в което той е член. Ясно декларирахме, че едно откровено опрощение и отсъствието на Асен Василев от изпълнителната власт е изискването ", повтори той позицията на партията, че ще договарят за кабинет в първия мандат против отсъствието на Василев като финансов министър.

" Това е добра вест за българската стопанска система, че няма да бъде повече министър на финансите ", добави предшественикът на поста на Василев. По думите му " идващият финансов министър ще бъде доста обезпокоен от това, което ще откри ".

Втори мандат хипотетично е вероятен, само че без ГЕРБ, разяснява някогашният народен представител и министър от ГЕРБ. Ние изискуем опрощение на нашите гласоподаватели единствено за нашите неточности, заключи той. 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР