Хубаво е филмът Воев“ да се гледа от повече хора,

...
Хубаво е филмът Воев“ да се гледа от повече хора,
Коментари Харесай

Васил Гюров: В последните години все повече се събужда интереса към Димитър Воев

Хубаво е филмът " Воев “ да се гледа от повече хора, тъй като има доста неща, които да се научат. Това сподели музикантът Васил Гюров, който е създател на групите " Кале “ и " Ревю “, в предаването " Денят на фокус “ на " Фокус “

По думите му в последните години от ден на ден се разсънва интереса към творчеството на Димитър Воев. " Това е обяснимо, тъй като то в действителност е една класика “, счита той.  

В момента съгласно него има доста забавни и надарени млади реализатори, само че няма сцена за проявлението им пред по-широка аудитория.  

" Хубавото на времето на 80-те години, беше, че имаше групи, които бяха доста дейни. Имаше благоприятни условия, появиха се подиуми, а когато има доста хора, които имат предпочитание да се изявяват в една сфера, това води до взрив и възобновление на българската сцена. " Ревю “, " Нова генерация “ и доста други групи по това време оставиха много следи “, изясни Васил Гюров.  

Младите хора постоянно са били бунтари, счита музикантът. " Светът постоянно се е развивал поради протеста и измененията, които са търсели младите “, сподели още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР