Хубаво е да има усилия за деескалация и диалог в

...
Хубаво е да има усилия за деескалация и диалог в
Коментари Харесай

Плевнелиев: Ако някой ще вкара нестабилност в НАТО - ето ви една България

Хубаво е да има старания за деескалация и разговор в рецесията НАТО-Русия. Ролята на България в този развой е извънредно значима. Това разяснява в " Говори в този момент " по Българска национална телевизия Росен Плевнелиев, президент на Р България в интервала 2012-2017 година

Той уточни като образец събитията от Берлинския конгрес.

Кой различен, в случай че не България би трябвало да си извади пуоките, тъй като едни Велики сили си играха на сфери на въздействие... Ако има една нация, която да е научила своя урок, това би трябвало да бъде България. И през днешния ден е същото. Ако някой ще вкара неустойчивост, противоречие в НАТО - ето ви една България, счита Плевнелиев.

България споделя смешни изказвания - не желаеме спомагателна поддръжка, ние с нашите лични бойци ще си формираме някаква измислена батальонна група... И ето ви ролята на България като част от напъните за дестабилизация в НАТО, добави Плевнелиев.

Според него, изказванията на министъра на защитата и българския президент " са скандални, водят до разделяне и намаляване на нашата позиция ".

България споделя - нямаме потребност от НАТО, това е национално изменничество... Толкова ли не желаеме най-малко мъничко да си сътрудничим с по-добрите от нас, попита Плевнелиев.

Лично аз към този момент нямам други упования от президента Радев и министъра на защитата, добави той.

Единственият народен интерес на България е тичешком към Еврозоната, тичешком към сърцето на НАТО и тичешком към Европейски Съюз, всичко друго ни осъжда на беднотия, безапелационен е Плевнелиев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР