Хубаво е, че все още на света има хора на

...
Хубаво е, че все още на света има хора на
Коментари Харесай

101-годишен седна зад волана на електрически Ford

Хубаво е, че към момента на света има хора на напреднала възраст, които са увлечени по нещата, интересували като деца. Един от тях е 101-годишният англичанин Харолд Бегът, поради който компанията Ford провежда специфичен тест-драйв.

Харолд е роден през 1920 година, а за първи път сяда зад кормилото, когато е едвам 10-годишен. Момчето се учи да кара на Ford T, защото би трябвало да оказва помощ във фермата на своите родители. Колата е преоборудван за транспортиране на мляко, като е една от многото Ford-ове в автопарка на фамилията, което се занимава и с туристически бизнес.


 Ford Kuga е най-продаваният зареждащ се хибрид в Европа Ford Kuga е най-продаваният зареждащ се хибрид в Европа
Моделът Ford Kufa Plug-In Hybrid (PHEV) е най-продаваният зареждащ сехибрид в Европа през първата половина на 2021 година,като се регистрират р...

Бегът взима брошура през 1936 година и си купува първия автомобил - Ford 8, за който заплаща 100 паунда. По-късно Харолд се трансферира на Ford Anglia и остава правилен на американската марка през целия си живот, като твърди, че е бил притежател на повече от 20 автомобила Ford.

Дори на 101 години мъжът продължава да се интересува от коли и признава, че на драго сърце би седнал зад кормилото на колата на някой от правнуците му. Това накара английското посланичество на Ford да даде на Харолд новия си електрически кросоувър Mustang Mach‑E, с който то направи едно кръгче.



За по-голям резултат Ford докара и изцяло възобновен Ford T, с цел да може Харолд да съпостави усещанията си. А това, което направи най-голямо усещане на 101-годишния британец, е цялостната тишина, в която се движи електрическият модел.

Още от АВТО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР