Хубаво е, че се постига съгласие за целта, която си

...
Хубаво е, че се постига съгласие за целта, която си
Коментари Харесай

Нинова: Необходим е национален план за влизане в еврозоната

„ Хубаво е, че се реализира единодушие за задачата, която си слагаме, да влезем в еврозоната. Необходим е народен проект. “ Това сподели ръководителят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на конгрес „ България в еврозоната. Икономическата логичност против митовете. “

Тя съобщи, че е обикновено другите политически партии да имат друга визия за промените, които би трябвало да бъдат направени, с цел да бъде реализирана тази цел.

„ Нормални са разликите в концепциите ни и платформите за ръководство. На нивото на днешния политически живот и спор, на който всички сме очевидци, няма да можем да намерим оня най-малко единодушие за промените, които би трябвало да създадем “, безапелационна бе Нинова.

„ Народът взема решение, по какъв начин да стане това, като дава мандат на някого да ръководи, само че при тази ниска изборна интензивност, не се ръководи от името на целия народ. Необходимо е да се търсят опозицията, непарламентарните партии, Неправителствени организации и национална сила, с цел да се обединим към обединен проект и да знаем, че ще има поредност в осъществяването му, който и да ръководи “, безапелационна бе Корнелия Нинова.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР