Хубаво е, че господин Биков, настоява аз да разследвам преди

...
Хубаво е, че господин Биков, настоява аз да разследвам преди
Коментари Харесай

Поли Паунова: Благодаря за оценката, г-н Биков

Хубаво е, че господин Биков, упорства аз да проверявам преди прокуратурата. Това си е тип оценка... и за мен, и за въпросната прокуратура. Това разяснява Полина Паунова във Facebook по отношение на апела на Тома Биков от ГЕРБ да проверява парцелите на вицепремиера Бойко Рашков, написа Евроком.

" Свободна Европа " да проверява жилищата на Бойко Рашков. Те се интересуват. Полина Паунова несъмнено още не се е събудила и поради това не е на този брифинг ", разяснява Тома Биков от ГЕРБ по време на конференция. Според него би трябвало да бъдат разследвани изказванията за имотното положение на вицепремиера и добави, че става въпрос за 19 парцела за милиони.

През 2019 година точно Фондация " Антикорупционен фонд " и Радио Свободна Европа направиха обществена аферата " Апартаментгейт ". Разследването провокира забележителен публичен отзив и докара до оставки – на министъра на правораздаването Цецка Цачева, на зам.-министъра на спорта Ваня Колева, зам.-министъра на енергетиката Красимир Първанов, както и на Цветан Цветанов, който през март се отдръпна от Народното събрание и от поста Председател на парламентарната група на ГЕРБ, а в края на май напусна и всички управителни постове в партията.

Биков уточни, че може и прокуратурата да се заеме със случая, само че посочи, че ще бъдат нужни Национална агенция за приходите и Министерство на вътрешните работи.

" Ето, скъпи другари, носи ми се славата, че повеждам първокласен живот и дремя до обяд. Иначе е хубаво, че господин Биков, упорства аз да проверявам преди прокуратурата. Това си е тип оценка за мен, както и за въпросната прокуратура ", отговори тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР