Хубаво е ако не сте започнали да се ограничавате от

...
Хубаво е ако не сте започнали да се ограничавате от
Коментари Харесай

Ако спрем алкохола за месец, с нас ще се случат тези 7 промени

Хубаво е в случай че не сте почнали да се ограничавате от алкохола да го извършите, с цел да пречистите организма си и да дадете дребна отмора на черния си дроб.
Ако сте привикнали с постоянната консумация на алкохол, то прекъсването му даже за месец ще даде отражение на държанието на тялото ви. 
Ето какво би се случило с вас в случай че не консумирате спиртни питиета за месец.

Ще влезете в добра форма

Алкохола съдържа повече въглехидрати и също така неговата консумация подготвя към ядене на повече мезенца. В резултат на това и фигурата ви се закръгля малко или доста. Спирането на алкохола за прочут интервал от време ви подсигурява и няколко кг, които ще останат в историята.

Ще се сдобиете с повече сили
Абсурдни теории, в които имат вяра феновете на алкохолните питиета
Когато консумираме алкохол, не можем да знаем по какъв начин тъкмо ще се отрази той на организма ни. Има ли обаче връзка сред това какъв алкохол...
Прочети повече
Когато спрете използването на алкохол ще забележите, че имате повече сила и сили от преди. Дори може да решите да упражнявате във фитнеса или да се запишете на спорт.

Черният дроб ще се прероди

Черният дроб има способността да се възвръща като стартира да създава отначало кафези. За да се случи това и с вас, е належащо да забравите за чашката по-дълго време.

Нов живот и за кожата ви

При използването на алкохол организма ви се дехидратира и  от това доста страда вашата кожа. Затова и хората, които злоупотребяват с чашките постоянно страдат от така наречен торбички под очите. Ако спрете да пиете за месец ще забележите, че кожата ви е станала като нова.
Какво ще се случи с тялото ви, в случай че спрете алкохола за 21 дни
В науката от дълго време е известно – една чаша вино дневно е потребна за здравето. Мнозина употребяват това за опрощение, с цел да се събера...
Прочети повече
Понижаване на кръвното налягане

Консумацията на алкохол покачва доста кръвното налягане. Ако ограничите използването му ще понижите, както кръвното, по този начин и равнищата на неприятния холестерол.
Макар, че прочут факт е, че чаша алено вино дневно усъвършенства положителния холестерол и оказва позитивен резултат на сърдечно съдовата система.

Винаги в положително въодушевление

Със прекъсването на алкохола ще се почувствате по-весели и в положително въодушевление. Редовният банкет на алкохол води до повишение на кортизола - това е хормонът на напрежението.

Със сигурност в случай че се откажете от спиртните питиета ще получите доста повече изгоди за здравето. Всъщност приема на чаша алено вино един път дневно носи известни изгоди за сърдечно съдовата система. Както с всяко нещо, колкото и безвредно да е то прекалим ли ще ни донесе щета на организма, по този начин и с алкохола употребяван с мярка би бил потребен ненапълно. Ако решите въпреки всичко да не се отказвате изцяло от спиртните питиета, то внимавайте с потреблението и не прекалявайте в случай че желаете да се радвате на положително здраве.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР