Хубавият аромат е като бижу – той успешно замества скъпоценните

...
Хубавият аромат е като бижу – той успешно замества скъпоценните
Коментари Харесай

Коя марка е вашият любим парфюм?

Хубавият мирис е като украшение – той сполучливо замества скъпоценните камъни и придава несравним искра на дамата. Стига да е точният. Тази седмица взехме решение да ви попитаме: Кой е вашият парфюм? Любимата ви марка е...
Правилно подбраният парфюм може да ви направи елегантна, даже в случай че носите дънки и тениска, или да добави сантиментален колорит във визията ви, въпреки да сте в непоколебим настоятелен костюм. Но е значимо да знаете по какъв начин да го употребявате най-точно. Трябва вие да носите парфюма, а не той да се носи надалеч преди и след вас.
 
Как да изберете точния парфюм
Идеалният мирис е оня, който не просто ви харесва, а ви кара да се чувствате щастлива (нещо като самобитна ароматерапия). Това значи, че не трябва да бързате да го купувате поради марката или тъй като най-хубавата ви другарка има същия. Оставете парфюмът да ви „ приказва “ и в случай че продължи все по този начин да ви очарова, то тогава го вземете. Имайте поради, че връхните нотки са тези, които обонянието възприема първи, незабавно откакто сте доближили дюзата на флакона или хартиения тестер до носа си. Тези нюанси изчезват относително бързо, тъй че е значимо да изчакате базовите нотки.

Пръснете малко и на китката си отвътре, след 20 минути помиришете още веднъж. Ако продължава да ви въодушевява, то това е изборът!

 

 
Начин на приложимост
Никога не смесвайте два разнообразни парфюма в границите на един ден. Ако ви следва по-специална вечеря и желаете да ухаете на нещо скъпо и изтънчено, то бъдете с него още от сутринта, само че пръснете напълно малко количество. Или денем използвайте ароматни душгелове и лосиони за тяло, а по-плътния като мирис парфюм оставете за вечерта. Между другото, елементарно ще се ориентирате дали един парфюм е по-подходящ за деня, или по-скоро за вечерта, и по опаковката.

 

 Любимата ви марка е...

 

Дневните парфюми нормално са в светли, свежи, жизнерадостни нюанси, до момента в който при вечерните по-често се срещат лилавите, червени и тъмносини цветове.

Има ловкост и при самото нанасяне. Вечерните да вземем за пример е добре да се пръскат на шията или зад ушите. Така ще удължите действието им и усилите въздействието, тъй като това са „ туптящи “ места.

Дневните обгръщат ефирно тялото, в случай че пръснете въздуха и влезете в облака, или пък ги нанесете в сгъвката зад коленете и върху бедрата. Обяснението на учените е, че в хода на деня те ще се издигат нагоре и по този начин ще обвият тялото в мирис.

 
ВИЖТЕ СЪЩО:

 
Как да го съхранявате
За да запазите всички нюанси на аромата, то не трябва да подценявате и метода на предпазване. Парфюмът се държи в истинската кутия, на хладно и предпазено от директна слънчева светлина място. Това е значимо, защото топлината и светлината могат да трансформират химическия му състав. Проверете и периода на валидност, тъй като както и при другите артикули, това оказва въздействие. В съответния случай – мирисът се трансформира, а от време на време съвсем изчезва.

 
►Тази седмица ви питаме:Кой е вашият парфюм? Любимата ви марка е..
 

УСЛОВИЯ НА ИГРАТА:

Участници: В играта могат да вземат участие всички регистрирани консуматори в Rozali.com.

Период: 00:00 часа на 28.03.2023 година до 23:59 часа на 04 .04.2023 година

В играта вземат участие единствено отговорите оставени в коментар под играта.

На 05.04.2023 година на същата страница ще бъде оповестено името на спечелилия, който ще бъдат определени на инцидентен принцип измежду всички участници в играта.

Победителят ще бъде известен с персонално известие за метода на приемане на премията.

►►►Победителят ще завоюва шлагер трилъра 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР