Хубавицата успя да провали брака на Салпаров, въпреки, че имаше

...
Хубавицата успя да провали брака на Салпаров, въпреки, че имаше
Коментари Харесай

Ралица Паскалева разведе мъж с деца, избухна Емо Къртицата

Хубавицата съумя да провали брака на Салпаров, макар, че имаше деца, разведе го, а това го знаят всички

Култовият Емо Къртицата се развихри. Първата му жертва се оказа актрисата Ралица Паскалева, която набира точки в музикалното шоу " Като две капки вода ".

Емо Каменов я захапа, че в същинския живот и в лекарския сериал извършва една и съща роля. Хубавицата съумя да провали брака на Салпаров, макар, че имаше деца, разведе го, а това го знаят всички. Точно затова ролята й в „ Откраднат живот ” доста й пасна. И там изигра съдбовна жена, разведе доктора, роди му дете и го заряза, той да го гледа. Както е в живота, по този начин стана и в тв поредицата.

Емил Каменов е взел участие в хитовия бг сериал „ Под пркритие ”, появи се и скоро в сръбската версия на Големия брат, а от там бе изпъден тъй като не си сдържа нервите и преби един заядливец.

Емо Къртицата не пожали и другата актриса Яна Маринова. С хапливия си език и монтански акцент разяснява: „ Она реве като магарица. Трагедия. Ако в миналото е приспивала сина си с песничка, несъмнено цяла нощ е стоял безсънен ”, боботи северозападния мачо. Като изяви предпочитание да взе участие в Капките, само че единствено в случай че не го накарат да се обръсне. Каменов захапа и Димитър Ковачев-Фънки:

”Пиличаш на чичо Фестър от комедията „ Семейство Адамс ”. Отслабни малко бе, жено. И не отричай, че с Коцето не ходите по чалга клубове. Пукате с него и то като ненормалници. И освен се черпите с алкохол ”, сподели Емо и направи с ръка жест, с който загатна, че й смъркат.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР