Хубавите сериали са новото хубаво кино - само за последните

...
Хубавите сериали са новото хубаво кино - само за последните
Коментари Харесай

Алисия Викандер е звездата в новия сериал на HBO

Хубавите сериали са новото хубаво кино - единствено за последните няколко години видяхме звезди като Никол Кидман, Хю Грант, Гари Олдман и Кейт Уинслет да вършат отлични функции в влиятелни продукции за стрийминг, вместо във филми, защитавани за огромния екран. 

Сега е ред и на Алисия Викандер - шведската актриса и носителка на " Оскар " ще се появи напълно скоро в основната роля на нов сериал по HBO и HBO Max, основан от френския режисьор и сценарист Оливие Асаяс. 



" Ирма Веп " споделя историята на американска кино звезда, която идва във Франция след серия от разочарования в кариерата и в любовния си живот. 

Новият ѝ план е да изиграе ролята на Ирма Веп в римейк на френския класичен филм от ерата на нямото кино " Вампирите " (името на героинята ѝ Irma Vep е анаграма на думата " vampire " ).  Историята стартира да преплита действителността със сюжета, по който тя се превъплъщава в своята героиня, до момента в който последователно двата облика се преплитат и сливат. 

Сериалът е акомодация по едноименния игрален филм, който Асаяс пуска през 1996 година и влиза в селекцията " Особен взор " на фестивала в Кан. Както и в истинския си филм, по този начин и в този момент Асаяс се старае освен да опише завладяваща история, само че и да улови духа на времето в развлекателната промишленост и попкултурата. 

Премиерата на " Ирма Веп " е планувана за 7 юни по HBO и HBO Max. Всеки вторник ще излиза по един нов епизод от общо осем серии. 



В функциите в сериала ще забележим Алисия Викандер като Мира, Винсент Макейн като Рене Видал, Жана Балибар като Зоуи, Девън Рос като Реджина, Ларс Айдингер като Готфрид, Винсент Лакост като Едмонд Лагранж, Нора Хамзауи като Карла, Адрия Аржона като Лори, Кари Браунщайн като Зел Том Стъридж като Имон, Байрън Бауърс като Херман, Фала Чен като Синтия Кенг, Иполит Жирардо като Робърт Данжу, Алекс Дескас като Грегъри Дезормо, Антоан Рейнарц като Джереми.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР