Хубавите неща, които се случиха в социалната сфера, са благодарение

...
Хубавите неща, които се случиха в социалната сфера, са благодарение
Коментари Харесай

Ирена Анастасова: Хубавите неща са случиха благодарение на БСП

Хубавите неща, които се случиха в обществената сфера, са с помощта на Българска социалистическа партия, съобщи депутатът от " Българска социалистическа партия за Блъгария " Ирена Анастасова в радиопредаване. Ние не просто настоявахме, ние извоювахме пенсиите да бъдат нараснали, напомни тя. По думите на Анастасове с цел да може да работи стопанската система, би трябвало да се подкрепи бизнеса. " Ако това не случи, ще има банкрутирали предприятия и закрити работни места. Това рефлектира доста тежко върху оивота на хората и върху положението на страната ", предизвести Анастасова. Затова би трябвало да имаме постоянно държавно управление и дейностите на това държавно управление да бъдат следени от Народното събрание, безапелационна е тя.
Според Анастасова от левицата несправедливи търпят рецензии за всички обществени нараствания. " Трябваше да оставим пенсионерите с минимална пенсия от 300 лв. ли? Да оставим младите фамилии и майките да отглеждат второто си дете с обезщетение от 310 лв. ли? ", попита риторично тя. 
" България в никакъв случай не се е намирала в такова положение и изясни. Българска социалистическа партия е единствената партия, която не е от една година, не сме просто от няколко месеца или някакъв краткотраен политически планове. В последните години борбата ни беше против модела " ГЕРБ ". Радвам се, че в този момент има и други партии, които прогледнаха и които потеглиха против него ", изясни Анастасова.>  >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР