Хубавата Поли Гергушева отново е на работа, макар и с

...
Хубавата Поли Гергушева отново е на работа, макар и с
Коментари Харесай

Натали Трифонова с жестока конкуренция в bTV

Хубавата Поли Гергушева още веднъж е на работа, въпреки и с леко изменена визия. След като близо година се беше посветила на грижите за новородения си наследник, тя още веднъж изгря на дребния екран. Преди да забременее журналистката водеше предаването „ Култ “. След това на мястото й се бетонира Натали Трифонова, която в този момент ще би трябвало да се потруди за наградата " най-красиво лице в ефира ". Поли несъмнено й е яростна конкуренция.

Гергушева към този момент води късните вести по Би Ти Ви. Тя нямала никакво желание да бърза и да се връща на работа, само че не съумяла да устои на отправеното й от Антон Хекимян предложение.

Сега Поли се пробва да съчетава сполучливо професионалния и персоналния си живот. Журналистката към момента търси салдото сред двете.

Въпреки че й се носи популярност на една от най-красивите водещи в Би Ти Ви, Гергушева не е суетна. По време на бременността си тя качила 12 кг. Част от тях към момента не е свалила.

Това обаче не тормози журналистката. Тя няма никакво желание да отслабва, тъй като по този начин се харесва повече. Поли в никакъв случай не е спазвала диети, тъй като най-вероятно не е имала потребност от тях. Не мисли и да го прави.

Гергушева въпреки всичко обича да спортува и несъмнено, го прави, когато има време. Тя върви на фитнес, на йога и обича да кара колело.

иналата година Поли показа в формалния си профил в Инстаграм, че това една майка да се върне във форма незабавно след раждането, не е от първостепенно значение.

Журналистката посъветва всички майки да не се тормозят от непотребните килограми и самоуверено да запечатват всеки прекрасен миг със своите дребни съкровища, тъй като това са скъпи мемоари.

Гергушева постоянно споделя моменти от персоналния си живот в обществените мрежи за разлика от доста свои сътрудници. Поли постоянно разгласява фотоси както с дребния си наследник, по този начин и с половинката си – Борис Мечкуев.

 

 
      Вижте тази обява в Instagram.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР