Хубавата новина предизвика доста полемики в мрежата и Златка отново

...
Хубавата новина предизвика доста полемики в мрежата и Златка отново
Коментари Харесай

Съсипа Джизъса! Златка подпали мрежата с тази СНИМКА, кога л...

Хубавата вест провокира много полемики в мрежата и Златка още веднъж беше нападана поради държанието си

Плеймейтката Златка Райкова хвърли следващата бомба за персоналния си живот с новината, че е бременна от годеника си Карен Хачатрян. Златка заяви новината, като се пусна чисто гола под душа на Малдивите, с едър стомах.

" Скоро ще станем четирима в нашето семейство ", написа някогашната половинка на футболиста Благой Георгиев. Дори най-близките й останаха шокирани от новината, тъй като простите сметки демонстрират, че тя е забременяла едвам няколко месеца след раздялата с Благо.

" Изглежда, че освен Благой е имал паралелна връзка с актуалната си брачна половинка Полина. Очевидно ти също си била с Карен. Когато се появи публично с него, към този момент си била бременна. Защото сега си най-малко в шести месец ", пита непосредствено нейна последователка в обществената мрежа Инстаграм.



" Не отива на бременна жена по този начин да се снима ", засипаха я с рецензия почитателите.

Самата Райково от дълго време не се трогва от отрицателни мнения. Тя твърди, че е доста щастливо от идните събития. Силиконката и Карен се сгодиха преди месец на остров Миконос и към този момент възнамеряват бъдещата женитба, писа „ България Днес “.

Райкова показа че женитба ще има идната година и към този момент е решено къде ще се организира. А на въпрос какво желае да й се случи първо – бебе или женитба, Злати дава отговор: „ Което първо стане “. Така удостовери, че първо ще роди, а след това ще облече бяла рокля.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР