Хубавата Ивет взела малка сума от гаджето си и я

...
Хубавата Ивет взела малка сума от гаджето си и я
Коментари Харесай

Клане в Слънчев бряг заради заем и ревност

Хубавата Ивет взела дребна сума от гаджето си и я дала на убития
Задържаният имал остарели кримипрояви

Клането в Слънчев бряг, което приключи със гибел и шокира туристите на комплекса, е станало поради заем. Красивата другарка на килъра Христо Димитров - Ивет, взела дребна сума от гаджето си. Впоследствие обаче той схванал, че тя я е дала парите на 31-годишния Цветелин Якимов от Кюстендил и буен от ревнивост. Според продавачи от прилежащи павилиони и двамата харесвали момичето.

Около 19 часа в петък двамата мъже се скарали, псували се и се сбили пред очите на минувачите, множеството от които задгранични туристи. Ивет сега не е била на работното си място. При ръкопашния пердах Христо извадил нож и наръгал Цветелин. С един размах намушкал в гърдите съперника си, който паднал на земята, а по-късно умрял в колата за спешна помощ.

Любовният триъгълник бил заформен на алеята, където станало и убийството. И тримата работели на търговски обекти там. Убитият Цветелин имал магазин за парфюми, насреща Христо продавал облекла, а наоколо 21-годишната Ивет се трудела в ретро-фото. Христо Димитров, който е от Ловеч, бил престъпно проявен. Цветелин Якимов пък бил футболен гений. В момента лекувал травма и по тази причина бил в курорта, другояче упражнявал с тима на Сапарева Баня, играл е и с “Черноморец ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР