Хубавата актриса Елена Петрова, за която се шушука, че напоследък

...
Хубавата актриса Елена Петрова, за която се шушука, че напоследък
Коментари Харесай

Как Му Даде Сърце Да Й Го Причини! Деян Донков Извърши Немислимото С Радина! За Шок На Всички

Хубавата актриса Елена Петрова, за която се шушука, че в последно време постоянно оставала уединено с артиста в гримьорната му, се е дипломирала напролет и съгласно специалисти била най-хубавата в класа на своя професор Пламен Марков.

Разнищи се част от мистерията към младата брюнетка, за която към момента не се знае нищо, като се изключи че взе участие в хитовия театър „ Калигула ”, където бързо спечелила благосклонностите на звездата Деян Донков.

Изданието обаче откри фотоси на Елена, на които ясно се вижда, че сред Деян и Радина стои същинска хубавица. Визуално тя няма нищо общо с Кърджилова, само че припомня предшественичката й в сърцето на Динката – моделката Кристина Милева.

За разлика от Радина, Елена наподобява в цветущо здраве и идеално телосложение – няма непотребни тлъстинки, само че не е и кльощава като майката на втория наследник на Донков. Елена е родена в Русе. Съдейки по това, че тази пролет е приключила НАТФИЗ, би трябвало да е най-много на 23 години.

В родния си град е учила в професионална гимназия по туризъм, само че в това време е взела участие в Студенски спектакъл „ Пирон ” към Русенския университет, въпреки че в никакъв случай не е била студентка в този ВУЗ. Снимки от тийнейджърските години на Елена демонстрират, че е била много по-закръглена, в сравнение с е сега. Явно се е преборила с непотребните килограми чак откакто се е преместила в София.

Като студентка в финален курс на НАТФИЗ взе участие в спектакъла „ Бай Балчо споменува ”, който е дипломен за класа на Пламен Марков. Вероятно точно там Елена е видяна от режисьорката на „ Калигула ” Диана Добрева.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР