Хубава е работата, ама циганска - казали са си го

...
Хубава е работата, ама циганска - казали са си го
Коментари Харесай

Какво работи този синковец: Лоренцо на Софка размаха 20 бона кеш!

Хубава е работата, но циганска - споделили са си го хората от дълго време и са напълно прави. Още повече, че всекидневно имаме доказателства за това, кое от кое по-нелепи и скудоумни. Като в тази ситуация със сина на Софи Маринова, който удари дъното за енти път.

Лоренцо, дето работа не знае в живота си и постоянно е лежал на прехрана на известната си майка, взе да се прави на огромен гъзар в мрежата. Синковецът пусна клипче, в което развява в ръцете си цели 20 000 лв. в кеш и го играе Дон Баро...

Разбира се, това би впечатлило единствено откровените дебили и цялостни селяндури (по нрав, не по местоживеене), към които, както виждаме, спада и самият Лоренцо.

Синчето на Софка не стопира да гази закона с гневните скорости, които развива по пътищата, да пръска пачки с гаджето си Катерина Капейн и да няма и ден трудов стаж. Спи ли Софи Маринова, хърка ли, че не вижда в какъв паразит се е трансформирал нейният Лоренцо, питат консуматори.

" Много е елементарно да пръскаш парите, които Софито ти е дала. Ако и тя обаче продължава да го лигави, от това нещо мъж няма да стане. И освен, че ще се трансформира в цялостен негодник, само че като нищо ще опре и до пандиза ", възмущават се в нета.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Софка Лоренцо синковец Софи Маринова Лоренцо на Софи Маринова Катерина Капейн гадже
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР