Хубав мач между два добри отбора очаква Александър Томаш преди

...
Хубав мач между два добри отбора очаква Александър Томаш преди
Коментари Харесай

Томаш очаква хубав мач между ЦСКА-София и Берое

Хубав мач сред два положителни тима чака Александър Томаш преди срещата от деветия кръг на efbet Лига сред тимовете на ЦСКА-София и Берое. Мачът е в събота от 20.15 часа на стадион " Българска войска ".

" И двата тима направиха положителни сформира. В началото Берое потегли добре, до момента в който ЦСКА след влизането на отбора в шампионата Лига Европа прочувствено ще бъдат в положително положение. Това е причина за добър мач. Ключово ще бъде с каква настройка треньорите ще изберат тактичност и състав. И двата тима имат положителни футболисти. Пожелавам си да се насладим на един добър мач. Берое стартира доста добре шампионата. Отборът загуби два следващи мача, само че против Лудогорец не си осъществиха ситуациите си. В паузата на шампионата треньорите са работили с футболистите си, само че всичко зависи от тактиката, която ще изберат. Ще бъде забавен конфликт сред треньорите и метода, по който ще изиграят този мач ".

" Не всякога в последната минута можеш да вземеш точка или да вземеш мач. Няма треньор, който да желае да взема решение мачовете в последните секунди. ЦСКА в действителност направиха добър тим и желаят този сезон да изместят Лудогорец от върха. В Берое, а и в ЦСКА има ново футболисти и ще е забавно. Не съм мощен в прогнозите. Може би до 10-ата минута ще ми стане по-ясно по какъв начин ще се развие тази среща. Ще видя настройките и настройките на футболистите на терена. Нека този, който е по-добър и покаже повече футболни причини, да завоюва ", сподели Александър Томаш за " БНР ". efbet Лига 9 кръг, събота 17 октомври  ЦСКА-София 18:00предстои  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР