Хубав да е денят Ви с хороскопа на Марица! ОВЕН Денят ще

...
Хубав да е денят Ви с хороскопа на Марица!
ОВЕН
Денят ще
Коментари Харесай

Романтична вечер за Телците, друга зодия ще се радва на побе...

Хубав да е денят Ви с хороскопа на " Марица "!

ОВЕН

Денят ще ви мине добре, с доста нови хрумвания и проекти. Със сигурност ще ви предложат нещо забавно, а интуицията ще ви подскаже, дали да се съгласите. Мнозина ще бъдат сюрпризирани от вашата прозорливост. Ще получите позабравени пари, които ще ви дадат опция да реализирате някои хрумвания.

ТЕЛЕЦ

Денят ще бъде удобен за всевъзможни потребни каузи. Опитът ще ви помогне бързо да разберете комплицирани въпроси и да намерите най-краткия път за решаването им. Всичко това ще ви натовари и е добре да потърсите забавление. Вечерта ще ви сервира с сантиментални изненади. 

БЛИЗНАЦИ

Денят ще донесе необикновени хрумвания. Вярно е, че е малко евентуално те да бъдат приложени незабавно, по тази причина започнете с търсене на съдружници. За благополучие, това няма да ви отнеме доста време. Сред тези, които ще желаят да оказват помощ, може да има авторитетни хора, които ще окажат огромно въздействие върху реализацията им.

РАК

Денят е съвършен за пътувания, изключително такива, свързани с бизнес каузи. Те ще се окажат сполучливи и ще донесат даже по-добри резултати, в сравнение с сте очаквали. Преговорите с евентуални сътрудници също няма да ви разочароват. Някои от вас ще имат късмет да сменят сферата си на активност. 

ЛЪВ

Денят ще мине добре. Ще съумеете да се справите бързо с някои значими неща или да намерите верния отговор на въпрос, който тревожи всички в последно време. Бъдете подготвени да научите нови неща и да приемате потребен опит. Днес сигурно ще имате потребност от това. 

ДЕВА

Денят ще бъде удобен за другарство. Ако желаете да споделите концепциите си, направете го – през днешния ден е подобаващият миг. Със сигурност ще получите поддръжка и ще се появят искащи да оказват помощ в реализирането им. Вероятни са сполучливи съвпадения, които ще ви открият нови благоприятни условия. 

ВЕЗНИ

Началото на деня е по-подходящо за размисъл, в сравнение с за решителни дейности. По това време е добре да се вършат проекти, да се разискват и да се съпоставят разнообразни сюжети. Подходящият миг да извършите нещо съществено ще пристигна по-късно. Внимавайте да не го пропуснете.

СКОРПИОН

Денят няма да донесе значими победи и съществени промени, само че ще премине прелестно. Със сигурност ще имате мотиви за наслада и няма да липсват положителни вести. Струва си да говорите в неофициална конюнктура с сътрудници и други хора, които споделят вашите професионални ползи. 

СТРЕЛЕЦ

Не водете значими диалози сутринта. По това време ще ви бъде мъчно да съберете мислите си и да намерите точните думи. Днес ще свършите чудесна работа, в случай че действате сами. Опитвате се да не губите времето си, тъй че ще приключите с всички изостанали задания.

КОЗИРОГ

Сутринта няма да ви бъде допустимо да избегнете конфликтните обстановки. Емоционално ще сте нестабилни, по тази причина е целесъобразно да работите независимо. По-късно настроението ви ще се усъвършенства доста и ще имате мотиви за наслада. Ще ви остане време да помислите и върху бъдещите си проекти.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще имате късмет да спечелите някои значими победи и да се справите добре с сложни проблеми. Това не значи, че всичко ще се случва елементарно. Но сигурно ще разберете, че резултатът си заслужава и няма да пестите напъните си. По-късно ще пристигна удобен миг за решение и на финансови въпроси.  

РИБИ

Денят ще бъде удобен за бизнес другарство. Подходящ е за среща с евентуален шеф или за сериозен диалог с управлението. Ще стане ясно върху какво би трябвало да се концентрирайте първо. Любими хора ще ви зарадват с приятни изненади, положителни вести или забавни оферти.  
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР