Huawei вече разполага с 1 млн. смартфона, задвижвани от собствената

...
Huawei вече разполага с 1 млн. смартфона, задвижвани от собствената
Коментари Харесай

Huawei вече има 1 млн. смартфона със собствената си операционна система

Huawei към този момент разполага с 1 млн. смарт телефона, задвижвани от личната ѝ операционна система, наречена споделя HongMeng. Според компанията Rosenblatt Securities, устройствата се приготвят за тестване, без да се обяснява дали те са фактически налични на пазара или са към момента артикули в развой на разработка, прецизира GSMArena, представена от economic.bg. 

``
реклама

Информацията сочи, че вътрешният програмен продукт е съчетаем с всички Android приложения и има „ нараснали функционалности за сигурност за отбрана на персоналните данни “. 

Собствената операционна система на Huawei ще бъде налична най-късно тази есен или идната пролет, по думите на Ричард Ю, основен изпълнителен шеф на компанията, представен от уеб страницата China Daily. Тя ще може да се конфигурира освен на мобилни телефони и таблети, само че и на компютри, тв приемници, коли и носими устройства. 

Въпреки че Съединени американски щати удължиха периода за възбраната на Huawei с 90 дни (считано от 20 май), основаната в Шънджън компания очевидно не възнамерява да чака. Операционната система на колоса се създава към този момент няколко години, като за нея се чу повече този март. 

Търговската марка „ HongMeng ” към този момент бива записана на доста пазари, измежду които Канада, Европа, Южна Корея и Мексико. 

Името HongMeng звучи извънредно и вярата е, че операционната система ще получи по-подходящо и интернационално мркетингово звучене. В дословен превод значи Червена мечата (Red Dream). 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР