Huawei Technologies обяви, че ще отдели в отделна компания своето

...
Huawei Technologies обяви, че ще отдели в отделна компания своето
Коментари Харесай

Оцениха авто бизнеса на Huawei на $35 милиарда

Huawei Technologies разгласи, че ще отдели в обособена компания своето поделение за " умни " коли - Instelligent Automotive Solution (IAS). Вече са ясни и някои от главните вложители в нея, а пазарната оценка доближава $34,67 милиарда $, оповестява " Ройтерс ", като цитира свои източници.

IAS съществува от 4 години, като създава разнообразни софтуерни решения в автомобилния бранш. Амбицията на Huawei е да сътвори еквивалента на Bosch в епохата на електрическите автомобили - основен производител на съставни елементи и цели системи за разнообразни производителите, отбелязва организацията.
 Chery и Huawei основават нова марка коли
Chery и Huawei основават нова марка коли

Първият моделп на новия бранд ще бъде седанът Luxeed EH3 и ще дебютира в Китай

Вече е ясно кои са най-малко някои от тях. 40% от новата компания ще са в ръцете на Chongqing Changan Automobile, както и на свързани с нея сдружения. Инвеститори се обрисуват още FAW Group и Dongfeng Motor Group. Всички те са под контрола на страната.

Плановете са Huawei да резервира 40-50% дял през идващите 2-3 години, показват източниците на " Ройтерс ". Като цяло, решението за IAS е нетипично за компанията, която е благосъстоятелност на създателя си и на 100 000 от чиновниците.
 Печалбата на Huawei се сви с близо 70% единствено за година
Печалбата на Huawei се сви с близо 70% единствено за година

Каква е ролята на западните наказания?

Според информация на организацията, обаче, все още автомобилното поделение не пораства с нужните темпове и мъчно оправдава инвестицията от 3 милиарда $, както и наемането на 7000 експерти.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР