Huawei се подготвя да представи скоро в Китай своята най-нова

...
Huawei се подготвя да представи скоро в Китай своята най-нова
Коментари Харесай

Доклад: Huawei P70 ще разполага с 50MP OmniVision OV50H сензор като основна камера

Huawei се приготвя да показа скоро в Китай своята най-нова серия флагмански смарт телефони Huawei P70. Но до момента в който няма публична информация за анонса му, нов отчет разкри повече детайлности по отношение на главната камера на задния панел. Ето и всички детайлности.

Основната камера на Huawei P70 ще бъде 50MP OmniVision OV50H датчик

За тези, които не са наясно, серията P на Huawei са устройства от висок клас, които се концентрират върху предлагането на първокласни характерности на камерата. Сега източници от веригата за доставки разкриха главната камера на базовия модел P70. Китайският софтуерен колос явно възнамерява да оборудва смарт телефона от премиум клас със датчик OmniVision OV50H за главната му камера.

Това е 50-мегапикселов датчик за изображения, който има размер на датчика 1/1,3 инча, а единичният пиксел е с размер 1,2 μm.

Това е в сходство с един от предходните отчети, в които инсайдърът Digital Chat Station (DCS) пръв съобщи, че главният датчик на задния панел ще е OmniVision OV50H. По-късно той добави, че P70 ще разполага с 50-мегапикселова тройна камера. Сензорът OV50H ще бъде комбиниран с 50-мегапикселов ултра-широкоъгълен обектив и 50-мегапикселова перископна телефото камера. Тя ще предлага 4-кратно оптично нарастване и ще е способна да прави и макроснимки.

DCS също по този начин разкри повече детайлности и във връзка с екрана на идния смарт телефон. Говори се, че устройството ще има 6,7-инчов закривен екран, който се чака да бъде OLED, който се доставя от локални производители като BOE, CSOT, Visionox и Tianma.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР