Huawei пусна ново електрическо превозно средство (EV), което е проектирано

...
Huawei пусна ново електрическо превозно средство (EV), което е проектирано
Коментари Харесай

Huawei пуска своя съперник на Model S на Tesla | Luxeed S7 има чекмедже за козметика и място за високи токчета

Huawei пусна ново електрическо транспортно средство (EV), което е проектирано да се опълчи на Tesla на Илон Мъск.

Китайският софтуерен колос стартира да приема предварителни поръчки за първия си седан Luxeed S7 в четвъртък. Преди това продаваше джипове.

Автомобилът, който Huawei създаде в партньорство с китайския авто производител Chery, има начална цена от 258 000 юана (35 400 долара) по време на интервала на предварителни продажби. Редовните продажби ще стартират на 28 ноември, заяви компанията на конференция в четвъртък.

Ричард Ю, ръководителят на потребителите на компанията, показа елегантното четириколесно транспортно средство на сцената в мегаполиса Шенжен, като сподели, че е оборудвано с мощна високоволтова батерия. По-рано той сподели, че Luxeed S7 ще надмине модела S на Tesla ( TSLA ) „ във всяка спецификация “.

Сравнението може да е малко разтегливо, споделя Марк Рейнфорд, коментатор от автомобилната промишленост, основан в Шанхай, който е хазаин на YouTube канала „ Inside China Auto “.

„ Честно казано, мисля, че сравненията с Model S може да са малко амбициозни във връзка с множеството индикатори, за които мога да намеря информация “, сподели той пред CNN, отбелязвайки, че някои индикатори за успеваемостта не са били изцяло оповестени.

„ Това, в което S7 в действителност се откроява, е 800-волтовата платформа, която би трябвало да разрешава доста бързо зареждане. Tesla [все още не] употребява 800-волтова платформа, тъй че S7 ще има преимущество в тази област, ” сподели Рейнфорд.

800-волтовата батерия на S7, най-тънката в промишлеността съгласно Ю, е създадена от китайския колос за акумулатори за електрически автомобили CATL. 15-минутно зареждане ще обезпечи пробег от 400 километра (249 мили), съгласно Yu, което надминава обсега от 347 километра (около 216 мили) за Model S на Tesla след сходен интервал на зареждане.

„ Нашият диапазон надвишава равнището на нашите сътрудници “, добави той.

Американският авто производител, който към този момент не поддържа екип за връзки с обществеността, не отговори незабавно на искане за коментар.

Рейнфорд сподели, че макар че сравнението на обсега не е тествано, то е допустимо заради батерията.

Той означи, че Tesla може да има преимущество заради мощната си мрежа Supercharger в Китай, която има доста станции. „ Леснотата за намиране на положително зарядно устройство … е толкоз значима, колкото и способността му “, сподели той.

Въпреки това, при еквивалента на $35 400, S7 е доста по-евтин от най -базовия Model S, който коства 698 900 юана или $95 800 в Китай, сподели Рейнфорд.

Tesla беше принудена да понижи цените в Китай неотдавна в отговор на възходящата конкуренция на най-големия авто пазар в света.

Автомобилен подтик

Въпреки че Huawei за първи път направи името си като софтуерен и телекомуникационен колос, през последните години той беше усложнен от експортните ограничавания на Съединени американски щати, които изпратиха компанията в опашка.

Тази година компанията не крие упоритостта си да се завърне - и да провокира възторг в света на колите. Той пусна първия си EV през 2021 година

На събитие на компанията през септември компанията показа стартирането на Luxeed S7, както и на Aito M9, електрически SUV, създаден с различен китайски авто производител, Seres. Ю сподели на стартовото събитие, че усъвършенствана версия на Aito M7, която беше пусната за първи път предходната година, е получила повече от 86 000 предварителни поръчки единствено за 50 дни.

S7 се грижи за дамите консуматори – със особено чекмедже за козметика, огледало за поправяне на грима и място за скриване на високи токчета, когато са захвърлени в интерес на равни обувки за шофиране – съгласно Huawei.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР