Huawei пуска нов модел на българския пазар. Китайският производител вече

...
Huawei пуска нов модел на българския пазар. Китайският производител вече
Коментари Харесай

Huawei пуска нов достъпен и елегантен модел на българския пазар

Huawei пуска нов модел на българския пазар. Китайският производител към този момент ще предлага телефона P smart - наличен и грациозен модел, ориентиран главно към младите консуматори.

Умното устройство идва с операционна система, основана на най-актуалния все още Android 8 и дизай с фокус върху неговия FullView екран с диагонал 5,65 инча, Full HD резолюция и напълно скромни рамки към него.

 Снимка 339452
Източник:

Устройството може да бъде открито в комерсиалната мрежа на трите мобилни оператора Мтел, Виваком и Теленор, във веригите магазини Технополис и Техномаркет, както и в дистрибуторската мрежа на Поликомп. Моделът ще се предлага у нас в 3 цветови гами - черна, синя и златиста.

Huawei P smart разполага с двойна задна камера с 13 MP + 2 MP с хардуерен боке резултат. Новият смарт телефон има личен Hisilicon ISP графичен процесор с усъвършенствано цветопредаване и понижаване на шума, което разрешава снимането на качествени фотоси когато и да е.

 Снимка 339453
Източник:

За да се усъвършенства и фотографията в нощна среда, Huawei P Smart разполага с пет групи прецизни лещи, които реализират по-ясни и детайлни фотоси при слаба осветеност. Той има и 8-мегапикселова предна " beauty " камера, която поддържа предния портретен режим.

Телефонът е екипиран с процесора Kirin 659, който може да учи потребителските привички, с цел да предвижда начинa на потребление на телефона, да възнамерява точно работата на централния процесор и да обезпечи авансово запаси за оптимална работа на вашите приложения.

Междувременно ко-процесорът i5 оказва помощ за премерване на информация като стъпки, разстояние и GPS локация, с ниска консумация на сила, до момента в който смарт телефонът продължава да работи ефективно; той също по този начин поддържа алтернатива за преброяване на крачките, с цел да обезпечи смарт индикация по време на спорт.

 Снимка 339451
Източник:

Huawei P smart е оборудван с Fingerprint 4.0, различаване на пръстови отпечатъци в границите на 0.3 секунди, подправена периодичност на отменяне (FRR) по-малка от 2% и подправено приемане (FAR) по-ниско от 1/50 000.

В допълнение, P smart предлага по-висококачествени и комфортни функционалности за разнообразни обстановки, като да вземем за пример Split-screen с едно допиране, клониране на телефона, шерване на файлове и двойни Bluetooth връзки, които обезпечават цялостен комфорт, да вземем за пример за по едно и също време говорене през Bluetooth слушалка и предаване на музика към Bluetooth колонка.

 Снимка 339450
Източник:
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР