Huawei пуска на българския пазар новия смартфон HUAWEI nova 5T,

...
Huawei пуска на българския пазар новия смартфон HUAWEI nova 5T,
Коментари Харесай

Huawei пуска на българския пазар смартфон с 5 камери с изкуствен интелект

Huawei пуска на българския пазар новия смарт телефон HUAWEI nova 5T, който разполага с 5 камери с изкуствен интелект. Моделът е съвършен за тези, които търсят и демонстрират нюх към естетиката в персоналния си жанр и в обществените мрежи. Смартфонът впечатлява със своя съвременен и футуристичен дизайн и със своята 32MP селфи камера.

Благодарение на логаритъма AI HDR +, феновете на мобилната снимка могат да основават невероятни портретни фотоси - даже в тъмното. В сърцето му е премиум процесорът Kirin 980 AI, подкрепян от 6GB RAM и 128GB пространство за предпазване. Мощната платформа се ръководи от EMUI 9.1, основан на Android 9.

Технологията за 22.5W зареждане HUAWEI SuperCharge дава отговор за обичайното за марката бързо зареждане, а водещият в бранша графичен процесор GPU Turbo 3.0 спомага за ускорение на графичната обработка и и понижаване на латентността за необикновено гейминг преживяване.

" HUAWEI nova 5T е съвършеният сътрудник за потребителите, които желаят да споделят най-хубавото от себе си, желаят да покажат живота си в обществените медии или желаят да се насладят на гейминг в придвижване. HUAWEI nova 5T още веднъж подвига летвата със своите съвременни пет AI камери и изтънчен ергономичен дизайн ", разяснява по време на представянето Лонгруи Циу, общоприет шеф на Huawei Consumer Business Group в България.

Страхотен телефон за феновете на модата

Huawei продължава да доближава нови висоти в областта на дизайна на мобилни устройства с HUAWEI nova 5T. Повърхността да смарт телефона обезпечава неповторима текстура и акцентира контрастите, създавайки многопластов 3D резултат. С изтънчен огледален резултат, смарт телефонът има футуристичен холографски почерк, а пурпурният " Midsummer Purple " вид идва и подписан с марката nova като десенирана текстура върху грациозен лилав стъклен панел, който пречупва светлината, с цел да създаде блестящи талази с противоположен цвят и сянка.

Другите налични цветове са черно и неустоимото синьо " Crush Blue ".

HUAWEI nova 5T има 6.26-инчов HUAWEI Punch FullView екран и тежи единствено 174 грама с помощта на своя тъничък корпус с дебелина единствено 7,87 мм.
 Снимка 450177
Източник:

Пет камери с изкуствен интелект

В ера, когато запечатването на перфектения кадър за обществените медии е извънредно значимо, HUAWEI nova 5T дава най-хубавите принадлежности за това. Потребителите на HUAWEI nova 5T ще се възползват от първокласни мобилни фото и видео камери, които разполагат с изкуствен интелект и могат да снимат невероятни фрагменти.

Смарфоните на Huawei са приети за водачи в мобилната снимка и новата серия nova не е изключение. Това се отнася с особена мощ за селфи камерите. 32-мегапикселовата предна камера на HUAWEI nova 5T снима детайлни селфита с несравнима заостреност, запечатвайки в това число най-фините кичури коса.

HUAWEI nova 5T е екипиран с четири задни AI камери, които поддържат висока разграничителна дарба и ултра широкоъгълна, макро и дълбочинна снимка. Смарфонът е в положение да улови богати на цветове и ясни изображения в границите на един кадър във всички обстановки - безкрайни естествени пейзажи до близки фотоси.

Освен това HUAWEI nova 5T комбинира умна семантична сегментация на изображенията и технология за оптимизация, с 48MP HD обектив, 16MP широкоъгълен обектив, 2MP макро обектив и 2MP боке обектив. Това разрешава основаването на детайлни фотоси с уравновесена експозиция даже при лимитирана светлина.

Технологиите за снимка с изкуствен интелект като AI стабилизиране на изображението (AIS), автоматизирано заключване на експозицията (AEL) и автоматизирано заключване на фокуса (AFL) се комбинират, с цел да се подсигурява, че изображенията са детайлни и с задоволителна заостреност. Потребителите на HUAWEI nova 5T също ще се възползват от мощна система за автоматизирано редактиране на видео.
 Снимка 450175
Източник:

EMUI 9.1: Енергия за вашия мобилен живот

HUAWEI nova 5T се зарежда от операционната система EMUI 9.1, която обезпечава потапящо преживяване със обилни усъвършенствания в продуктивността и скоростта на системата. В допълнение, личната разширена файлова система (EROFS) на Huawei усилва междинната скорост на четене с 20%. Освен това системата спомага за спестяването на редовно пространство за предпазване, а файловете могат да се записват и като " read only " за нараснала сигурност.

Цени и досегаемост

Новият смарфон HUAWEI nova 5T към този момент е наличен на българския пазар на целесъобразна крайноклиентска цена при свободна продажба от 799 лв. във веригите Технополис и Техноамркет, в партньорската мрежа на дистрибутора Polycomp, и с атрактивни абонаментни проекти и от трите мобилни оператора - A1, Теленор и Vivacom Теленор.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР