Huawei проведе 19-ата си годишна глобална среща на анализаторите в

...
Huawei проведе 19-ата си годишна глобална среща на анализаторите в
Коментари Харесай

Huawei разработва иновации за всички индустрии с цел изграждане на по-зелен интелигентен свят

Huawei организира 19-ата си годишна световна среща на анализаторите в Шънджън. На събитието участваха индустриални и финансови анализатори, основни водачи на мнение и представители на медиите от целия свят, с цел да научат повече за бъдещите трендове в промишлеността и тактиката за развиване на компанията. По време на събитието Кен Ху, ротационен ръководител на Huawei, изнесе основна лекция за тактиката на Huawei към нововъведенията и построяването на по-зелен образован свят. „ Ще засилим метода си към нововъведенията, ще оборудваме всички промишлености, с цел да станат цифрови и интелигентни, и ще помогнем за построяването на нисковъглероден свят “, сподели Ху. „ Това са основни фактори за бъдещия ни напредък като компания. “ Huawei подхваща 3 съществени начинания в тази посока: 1. Непрекъснато въвеждане на нововъведения и развиване на промишлеността
• По отношение на свързаността Huawei продължава да движи промишлеността напред. Компанията разгласи визията си да направи допустимо съществуването на 10 Gbps връзки на всички места с 5.5G и F5.5G, които ще са идващите еволюции в безжичните и закрепените мрежи. Заедно те ще поддържат по-широк набор от нишови мрежови условия, в това число по-всеобхватно преживяване в домовете, както и ниската инертност и високата надеждност, нужни за контролни функционалности в индустрията. • По отношение на изчисленията, Huawei предефинира систематичните архитектури, главния програмен продукт и центровете за данни в опит да усили доста продуктивността и енергийната успеваемост.
• В региона на облачните услуги Huawei построява MetaStudio – основан в облака, повсеместен конвейер за цифрово наличие, който доста ще форсира производството на цифрово наличие.
• По отношение на устройствата Huawei има за цел да даде на потребителите интелигентно преживяване, насочено към потребителя, във всички аспекти на живота им – това, което компанията назовава Seamless AI Life experience, дейно ускорявайки конвергенцията на физическия и цифровия свят. 2. По-интензивна цифрова промяна за основаване на нова стойност за клиентите
• По този метод Huawei приспособява своите артикули и продуктово портфолио към разнообразни индустриални сюжети. Същевременно ще стартира предварителна интеграция и инспекция на продуктите, като ще извърши цялата комплицирана работа авансово, с цел да улесни цифровата промяна за своите клиенти и сътрудници. С Huawei Cloud като основа, Huawei има за цел да даде „ Всичко като услуга “, трансформирайки инфраструктурата, технологиите и експертния опит в облачни услуги и улеснявайки миграцията на облака за клиентите в разнообразни промишлености.
• Huawei също по този начин построява интегрирани екипи, които се концентрират върху съответни промишлености. Целта е да се дават целеви решения за цифрова промяна за всяка промишленост и да се отговори по-бързо на потребностите на клиентите. 3. Оптимизиране на електроснабдяването и потреблението на сила благодарение на цифрови технологии за нисковъглеродно развиване
• По този метод компанията предефинира фотоволтаичния бранш благодарение на изкуствен интелект, облачни технологии и други благоприятни условия, с цел да подтиква производството на възобновима сила.
• Huawei също по този начин създава нисковъглеродни решения на редовно равнище за зелена ИКТ инфраструктура, като се концентрира върху безжичните базови станции и центровете за данни. Занапред Huawei ще подхваща дейни дейности за повишение на устойчивостта на бизнеса си и за обезпечаване на устойчиво развиване. „ Tрябва да продължaваме непрестанно с нововъведенията, да сътворяваме стойност за потребителите и за обществото “, добави Кен Ху. „ Очакваме с неспокойствие да работим по-тясно с нашите клиенти и сътрудници, с цел да изградим по-интелигентен и зелен свят “.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР