Huawei проведе 18-та Глобална аналитична среща на върха (Global Analyst

...
Huawei проведе 18-та Глобална аналитична среща на върха (Global Analyst
Коментари Харесай

Huawei обяви, че ще оптимизира портфолиото си

Huawei организира 18-та Глобална аналитична среща на върха (Global Analyst Summit) в Шънджън. Повече от 400 посетители, измежду които индустриални и финансови анализатори, основни водачи на мнение и медийни представители участваха на събитието на място, дружно с анализатори и представители на медии от цялостен ​​свят, които го наблюдаваха онлайн.
Ерик Ху, ротационнен ръководител на Huawei, показа бизнес резултатите на компанията през 2020 година, както и пет бъдещи стратегически начинания. Според господин Ху, Huawei ще: Оптимизира портфолиото си, с цел да увеличи устойчивостта на бизнеса. Като част от своите старания Huawei ще ускори софтуерните си благоприятни условия и ще влага повече в бизнеси, които разчитат по-малко на усъвършенствани техники на процеса, както и в съставни елементи за интелигентни транспортни средства; Увеличи цената на 5G и дефинира 5.5G с индустриални сътрудници, с цел да подтиква развиването на мобилните комуникации; Осигури безпроблемно, интелигентно и насочено към потребителя преживяване във всички потребителски сценарии; Разработва нововъведения за понижаване на потреблението на сила за един нисковъглероден свят; Отговори на провокациите за непрекъснатост на доставките.

„ Възстановяването на доверието и съдействието в световната верига за доставки на полупроводници е от решаващо значение за връщането на промишлеността в релси “, акцентира Ерик Ху.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР