Huawei продължава да надгражда дизайна на своите смартфони и своята

...
Huawei продължава да надгражда дизайна на своите смартфони и своята
Коментари Харесай

Huawei продължава да надгражда дизайна на своите смартфони

Huawei продължава да надгражда дизайна на своите смарт телефони и своята знакова преливаща цветова гама и с най-новите си модели от P30 серията.

Резултатът е богат избор от нови цветове с нов вид нежно каскадно преливане.

Една от огромните цели на Huawei е постоянно да развива естетиката на своите устройства, като със смарт телефоните от P серията издига премиум дизайна до нови висоти.

Най-новите модели P30 са проектирани с концепцията за дизайн, въодушевен от естествената хубост на естествени явления и другите етапи на деня.

Breathing Crystal отразява колорита на безкрайните кристални езера, а цветовете Black и Aurora са въодушевени от непрогледната нощ и хубостта на Северното зарево.

Визуално серията P30 е естествено продължение на миналогодишната серия P20, която черпи ентусиазъм от взаимоотношението сред хората и природата.

Представете си насладата от това да се разхождаш до кристално езеро по пладне и хубостта на чистото ярко синьо небе, което се отразява във водата.

Тази естетика мъчно може да се опише с думи, само че може да бъдат изразена посредством цвят, искра, нюанси на светлината. По този метод дизайнерите на P серията са въодушевяват от заобикалящия ни свят за основаването на един същински впечатляващ дизайн.

Превръщането в действителност на цветовата скица Breathing Crystal в P30 серията обаче не е бърз елементарен развой.

Идеята се ражда още през 2015-a, само че дизайнерите, работещи
по P серията, вземат решение, че към момента не разполагат с нужните технологии, с цел да я изпълнят по метода, по който си я показват. Днес, с помощта на развиването на технологията за струен микропечат и стотици основани на нея опити, Breathing Crystal към този момент може да бъде осъществен.

Слоеве, създадени по тази технология, наподобяваща мастиленоструен принтер с размер на капката от порядъка на 1 микрон, са ситуирани сред стъклото и вакумното покритие. Те са извънредно фини и транспарантни, и невижданият метод, по който се заиграват със светлината, не се компрометира даже от усиленото за издръжливост стъклено покрите на гърба.

Така цветните корпуси на серията P30 оформят собствен личен технологично-дизайнерски клас, в който са вероятни немислими до неотдавна достижения, като вграждането на 9 пласта с микропечат.

Новият развой е доказателство, че Huawei не пести старания за основаването на съвършена естетика сред модерната технология и естетиката.

Производството на тези панели, основани на струен микропечат, изисква специфична високотехнологична
индустриална линия. В нея строгият надзор върху средата е ососбено важен; отстраняването на прахуляк би трябвало да бъде на равнището на операционна зала, тъй като съществуването на прахови частици може да се отрази на цветовите градиенти, създадени за Breathing Crystal.

Интересно е, че даже при вложения от десетки милиони долари, процесът изисква толкоз висока точност, че в началото сполучливите панели са били едвам 10% от създадените. Развитието и настройването на технологията и самият индустриален развой не престават до месец преди световната премиера на серията P30, когато към този момент се реализира равнище на качествени
панели от над 90%.

Серията P30 показва и актуализирана версия на обичания Twilight градиент от P20.

Новият цвят Aurora, въодушевен от Северното зарево, балансира тъмните тонове и пренарежда цветовете, присъщи за този естествен феномен, като им вдъхва още повече живот с новата технология на щемпел, която разрешава на светлината да се пречупва и да ги трансформира по фантастични и в същото време отразяващи действителността способи.

През 2018 година известността на мобилни телефони с цветове, сходни на Twilight, потвърди, че P20 откри нова наклонност в мобилния дизайн. Въпреки че на пазара след това се появиха и други сходни артикули, P20 остава стандарт за качество и иновативност без конкуренция.

Естетическата философия за Р серията

Още от представянето на P9, P серията на Huawei има за цел да интегрира величието на природата в своите дизайнерски решения.

Дизайнерите ѝ имат вяра, че природата в действителност ни насочва към вярната посока и ни въодушевява. Независимо от това къде сме, хубостта на заобикалящият свят е това, което допира душите ни.

Подобно на упоритостите на Huawei в науката и технологиите, свързани с мобилна снимка, дизайнерите на P серията доближават нови естетически измерения като търсят естетика сред хубостта на физическия свят и мислите и страстите, неповторими за всеки един от нас.

Архитектът Франк Лойд Райт споделя: „ Изкуството е изобретение и развиване на обикновени правила на природата в красиви форми, подобаващи за човешка приложимост. "

Естетическият екран на P серията има за цел да носи хубост в живота и да въодушевява.

Huawei P30 и Huawei P30 Pro са налични в комерсиалната мрежа в България. Всички, закупили флагманите до 26-и април, 2019 година ще могат да се записват в Huawei HiCare за услугата Premium Service, която включва 90-дневна застраховка за еднократна и изцяло безвъзмездна замяна на развален заден панел или екран, в
резултат на изпускане или инцидентно прилепяне на телефона.

Цената на Huawei P30 в България е 1349 лв.. P30 Pro с 6 GB RAM памет и 128 GB вътрешна памет ще коства
1749 лв., а P30 Pro с 8 GB RAM и 256 GB вътрешна памет - 1949 лв..

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР