Huawei представи първия смартфон в света P20 Pro с три

...
Huawei представи първия смартфон в света P20 Pro с три
Коментари Харесай

Вижте първия смартфон в света с три камери

Huawei показа първия смарт телефон в света P20 Pro с три камери на особено събитие в Париж, оповестява The Guardian.

Китайският производител на модела P20 и на по-големия и по-функционален P20 Pro се стреми към състезание с съперниците си Apple и Samsung и позициониране като третия максимален производител на смарт телефони.

Моделът P20 има 5,8 инчов екран и LCD екран, до момента в който по-големият P20 Pro e с 6.1-инчов OLED екран, като и двата телефона са с 24-мегапикселова предна селфи камера с вградена функционалност с изкуствен интелект за разкрасяване. И двата нови модела имат скенер с пръстови отпечатъци начело, само че не и гнездо за слушалки от долната страна.

P20 и P20 Pro се оферират в златно розово или синьо, несъмнено като Twilight. P20 има усъвършенствана версия на системата за двойни камери Leica на Huawei, която съчетава обичайната 12-мегапикселова цветна камера с 20-мегапикселова монохромна.

 Но P20 Pro има и трета 8-мегапискселова телефото леща, която съгласно Huawei разрешава на телефона да „ види по-светъл, по-далечен, по-бърз и изпълнен с цветове свят “.

„ Когато за първи път чух, че новото флагман устройство на Huawei ще има три камери на гърба, бях песимистичен “, разяснява Бен Уд, основен откривател в CCS Insight. Според него обаче компанията е добавила смислени функционалности, в това число опцията да бъдат направени черно-бели фотоси с помощта на профилирания монохромен обектив.

Huawei усъвършенства вградената си AI система за камерата, която разпознава предмети и подиуми, като авансово може да се избере от най-хубавите 19 режима за тематиката.

P20 и P20 Pro разполагат с процесор Huawei Kirin 970, 128 GB за предпазване и надлежно 4 GB или 6 GB памет, само че единствено P20 Pro е водоустойчив по стандартите IP67.

И двата смарт телефона се оферират със софтуера EMUI 8.1 на компанията, основан на Android Oreo 8.1, което ги прави едно от първите устройства отвън смарт телефоните на Pixel 2 на Гугъл. И двата модела са снабдени с по-мощни акумулатори.

Прототипът P20 Pro е удостоверение за упоритостта на Huawei на пазара на смарт телефони, подобрявайки непрестанно дизайна, опциите и привлекателността на своите телефони всяка година.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР