Huawei подхожда по един различен начин към новия си смарт

...
Huawei подхожда по един различен начин към новия си смарт
Коментари Харесай

Huawei получи патент за смарт часовник, който съхранява безжични слушалки




Huawei подхожда по един друг метод към новия си смарт часовник. Компанията е патентовала портативно устройство, което може да съхранява Bluetooth слушалки.

В патента са изброени няколко разнообразни варианти за предпазване, в това число прикрепянето на слушалките с магнит към каишката или запазване в малко поделение. Световната организация за интелектуална благосъстоятелност е дала патента предходната седмица. Трябва да се означи, че концепцията на Huawei е извънредно истинска изключително откакто евентуално всеки ще желае да си държи слушалките, тъй че да са лесни за намиране.

Прочетете още: Ревю: Huawei P20 – хитрата лисица

Въпреки това патентът не е гаранция, че компанията ще пусне на пазара сходен артикул. Преди няколко месеца Huawei получи патент за смарт часовник, фокусиран върху игрите. Разбира се, възможо е двете функционалности да се комбинират в едно устройство, единствено едната алтернатива да се осъществя, или нито едната. В последна сметка ще разберем идната година, защото евентуално новият артикул ще бъде разгласен по време на Световния мобилен конгрес.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР