Huawei под бранда Honor на 5 септември в Китай официално

...
Huawei под бранда Honor на 5 септември в Китай официално
Коментари Харесай

Honor представи конкурент Xiaomi Mi Band 3

Huawei под марката Honor на 5 септември в Китай публично показа фитнес гривната Honor Band 4.
Смарт-гривната е оборудвана с 0.95-инчов AMOLED-дисплей. Управлението е сензорно, а за обмяна на данните със смарт телефона се употребява безжичната технология Bluetooth; освен това, в специфичната версия на Mi Band 3 има NFC-модул.

Тракерът е оборудван още с екран на сърдечния темп и може да предложи до две седмици живот на батерията. Въпреки това, в случай че функционалността за следене на съня е задействана, автономността понижава до шест дни. Също по този начин, разработчиците означиха, че гривната е водоустойчива и може да наблюдава даже и водните тренировки.

Устройството е с размери 43 x 17,2 x 11,5 мм и тежи 23 грама. Възможно е да работи със смарт телефони, основани на Android 4.4 и по-нови, както и на iOS 9.0 и по-новите версии. Капацитетът на батерията в Honor Band 4 – 100 mAh.

Интересното  в тази ситуация е, че устройството към този момент е налично за поръчки в AliExpress на цената от $ 39. Търговецът обаче разполага единствено със зелени и червени разновидности, само че скоро се чака джаджата да се появи и в черно, розово и синьо. Официално, продажбите на Huawei Honor Band 4 ще стартират на 20 септември за 199 юана (т.е. към 29 щ.д.).
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР