HUAWEI P60 Pro, най-иновативният смартфон на компанията до този момент,

...
HUAWEI P60 Pro, най-иновативният смартфон на компанията до този момент,
Коментари Харесай

HUAWEI P60 Pro спечели TIPA WORLD AWARD за най-добър фото смартфон за 2023 г.

HUAWEI P60 Pro, най-иновативният смарт телефон на компанията до този миг, беше отличен с влиятелната премия „ Най-добър фото смарт телефон “ за 2023 година от TIPA (Technical Image Press Association) – една от водещите асоциации в региона на изображенията и фотографията.

Светлин Желев преди 15 секунди 0 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Маринов - 14:43 | 17.04.2023

Защо изчезнаха огромни български уеб сайтове за онлайн филми? Ще ги последват ли Замунда и Арена?

IT НовиниКалин Карабойчев - 11:51 | 17.04.2023

Filmisub – един от най-големите пиратски уеб сайтове приключи активността си

АвтомобилиИван Давидов - 7:55 | 18.04.2023

12 сполучливи „ неуспеха “ в автомобилния свят

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

Като един от водачите на пазара за потребителска електроника, Huawei се ангажира с непрекъснати нововъведения, с цел да даде допустимо най-хубавото цифрово преживяване на всеки човек, семейство и организация по света. Компанията продължава своето развиване в тази област и резултат от него е и най-новата серия – HUAWEI P60 Pro, фотографски флагман, който идва с ново потомство революционни изображения и изящен дизайн. Благодарение на него, Huawei реализира още една новаторска стъпка в региона на мобилната снимка.

Най-добрият фото смарт телефон за 2023 година

Легендарната Huawei P серия е основана с технология, поставяща фокуса върху новаторските изображения, и HUAWEI P60 Pro е най-хубавият образец за това завещание. Новият смарт телефон наследява отличната снимка и великолепие, правейки нов пробив в оптичната система и естетичния дизайн. Новият смарт телефон идеално интегрира смарт изображения и софтуерна хармония, интерпретирайки още веднъж класическия дизайнерски език на HUAWEI P серията и създавайки водещ в промишлеността прогрес в нововъведенията за мобилни изображения.

В епохата на смарт телефон камерите, Huawei неведнъж прави усъвършенствания и софтуерни пробиви в региона на изображенията. Това непрекъснато развиване и софтуерни нововъведения бяха още веднъж видени и приети. TIPA (Technical Image Press Association) – най-голямата и авторитетна асоциация за снимка и изображения от целия свят, състояща се от медии в печатен, както и в онлайн формат,  удостои HUAWEI P60 Pro с TIPA WORLD AWARD за най-хубав фото смарт телефон за 2023г. „ Универсален сателит за тези, които търсят висококачествена смарт телефон камера както за фото, по този начин и за видеозаснемане ” – по този начин бе избран смарт телефона от новата серия по време на присъждането на премията. TIPA WORLD AWARDS са приети за най-желаните награди в региона на фотосите и изображенията в международен мащаб. Те правят оценка приноса и достиженията на фирмите и техните артикули и служат като значим ориентир за потребителите при вземането на решения за покупка.

Смартфонът от последващо потомство идва и в Европа

HUAWEI P60 Pro се трансформира в сбъдната фантазия за всички запалянковци, които желаят да уловят най-дребните елементи от разнообразни дистанции, без значение дали снимат по залез, след свечеряване или по всяко останало време. Тази пролет Huawei ще показа на европейските пазари този авангарден смарт телефон от последващо потомство за всички, които обичат фотографията и изключителния дизайн. Наличността на новия мощен фотографски смарт телефон ще бъде доказана по време на събитие, отдадено на серията, на 9 май 2023 година

Наличностите за европейските и по-специално българските консуматори на HUAWEI P60 Pro ще бъдат ясни в границите на дните след представянето.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР