Huawei отпразнува шеметното разпространение на HarmonyOS с… торта(снимка: IT Home) Новата

...
Huawei отпразнува шеметното разпространение на HarmonyOS с… торта(снимка: IT Home)
Новата
Коментари Харесай

HarmonyOS 2.0 превзе 10 милиона устройства за седмица


Huawei отпразнува шеметното разпространяване на HarmonyOS с… торта
(снимка: IT Home)

Новата операционна система на Huawei се популяризира стремително. За една седмица – откогато беше показана на 2 юни – мобилната платформа към този момент работи на 10 милиона устройства, съгласно публична информация от Huawei.

Китайският производител чака, че до края на годината 360 милиона устройства ще работят с HarmonyOS, а проектът за идната година наподобява безусловно приказен – Huawei вижда своята Оценка за съвместимост на 12,3 милиарда устройства, заяви.

Но в случай че вземем поради потреблението на HarmonyOS в домашен уреди и коли (в допълнение към разнообразни типове мобилни устройства), тогава този проект става напълно реален за осъществяване. Huawei се надява също по този начин 1,2 милиона разработчици да се причислят към екосистемата на.
още по тематиката
В момента HarmonyOS 2.0 се предлага основно за смарт телефони – серията Huawei Mate 40, P40 и Mate 30. Въпреки това системата се употребява и в новите таблети.

Според последните данни, вътрешното бета тестване на HarmonyOS 2.0 за Huawei P30, Honor 30 и Honor V30 ще стартира този месец, а обществената бета версия за изброените смарт телефони ще излезе през юли.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР