Huawei отчита най-бърз растеж в продажбите на смартчасовници, сочат данните

...
Huawei отчита най-бърз растеж в продажбите на смартчасовници, сочат данните
Коментари Харесай

Huawei расте най-бързо при умните часовници

Huawei регистрира най-бърз напредък в продажбите на смартчасовници, сочат данните на Counterpoint Research. През третото тримесечие на 2020 година компанията реализира 15% пазарен дял в света, при едвам 3% при започване на 2018 година, демонстрира още статистиката.

Особено сполучливо за компанията се оказва първото полугодие на 2020 година, когато доставките бележат доста нарастване от 57% на годишна база, с което Huawei се подрежда на втора позиция. " През първата половина на 2020 година Huawei се радва на доста търсене на смартчасовници, изключително серията Watch GT2 ", разяснява вицепрезидентът на Counterpoint Research Нийл Шах.

Прогнозите са, че продажбите ще продължат да порастват. В началото на октомври производителят даде начало на продажбите на новия Huawei Watch GT 2 Pro. Часовникът е ориентиран към дейните консуматори, които наблюдават здравето си. Компанията залага, че премиум дизайнът, устойчивите и ергономични материали и над 100-те подготвителни режима ще ѝ оказват помощ да завоюва още по-голям пазарен дял. Стъклото на смартчасовника е от извънредно устойчивия сапфирен кристал, а корпусът - от здрава, само че лека титаниева сплав. Основата е керамична.
 Huawei Watch GT 2 Pro
Източник:

Huawei Watch GT 2 Pro

Сред плюсовете на модела, който надгражда Huawei Watch GT, е и животът на батерията от две седмици и бързото безжично зареждане от смарт телефон.

За спортуващите има на 100 режима, които показват обстоен разбор при редица дисциплини, измежду които към този момент са зимни спортове като ски, сноуборд, ски в пресечена околност, както и набиращият от ден на ден известност у нас голф.

Освен това Huawei GT 2 Pro следи непрекъснато и равнищата на стрес и качеството на съня, като предлага и образован разбор и препоръки за подобряването им. Подобрено е още следенето на пулса и наситеността на кръвта с О2 - значими базисни параметри, както за спорт, по този начин и за хора с рискови положения, които могат да получават вести при засичане на нетипични стойности.
 Watch Fit
Източник:

Watch Fit

Huawei разчита и на продажбите на Watch Fit, първият състезателен часовник на компанията. С 1,64 " екран и 10-дневна батерия, той предлага 12 подготвителни стратегии и също следи за качеството на съня.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР