Huawei обяви своето партньорство с Moovit, компания на Intel и

...
Huawei обяви своето партньорство с Moovit, компания на Intel и
Коментари Харесай

Световноизвестното приложение за градски транспорт Moovit вече е налично в Huaweii AppGallery за България

Huawei разгласи своето партньорство с Moovit, компания на Intel и водещ снабдител на решения за подвижността като услуга (MaaS) и основател на неведнъж награждаваното топ приложение за градска подвижност. Moovit към този момент е налично в магазина за приложения на Huawei AppGallery и дава на потребителите в над 100 страни, измежду които и България, улеснение и осведоменост при пътуването в града и сред градовете чрез всевъзможен тип превоз.

Приложението Moovit е гратис и все още се употребява от над 865 милиона души в 3200 града в 106 страни. То съчетава информация от оператори на публичния превоз, оператори на микротранспорта и транспортните органи, с информация онлайн непосредствено от потребителската общественост. В резултат от това дава точна, в действително време, картина на най-хубавия маршрут в градските условия без значение дали става дума за рейс, метро, трен, колела, електрически скутери, споделен транспорт и други.



Moovit, също по този начин, дава на потребителите си, в действително време, разписанието на превоза, който желаят да употребяват, с цел да знаят по кое време тъкмо идва техният рейс или метро; функционалността за Упътвания на Живо съпроводена от известия на коя спирка да слизате ви дават инструкции по време на цялото пътешестване и предизвестията за всевъзможни неизправности по линиите на превоза, което оказва помощ за положителното обмисляне на вашия маршрут. Приложението включва и функционалности за досегаемост, с цел да поддържа и улесни хората с увреждания при потреблението на публичен превоз. Приложението е усъвършенствано с функционалности за гласово изговаряне на текстовото наличие на екрана за незрящите и тези с лимитирано зрение, разпознава маршрутите и спирките, които са налични за хората в инвалидни колички и менюто му е по този начин направено, че да е комфортно за тези, които имат проблеми с координацията на придвижванията на ръцете си.
Уанг Хенг, Вицепрезидент за развиване на екосистемата и световните партньорства в Huawei, разяснява: „ В лицето си на водещо приложение за градска подвижност, Moovit е фантастично допълнение към AppGallery и е изцяло налично за всички, с цел да могат да се доверят и употребяват услугите на публичния превоз. Всички печелим от посоката, в която се развива Moovit, а точно да оказва помощ на общностите да станат по-подредени, безвредни и по-добри за живеене. "



„ Мисията на Moovit през цялото време е да е улесни градската подвижност по света. ", споделя Йовав Мейдад, маркетинг шеф на Moovit. „ Интеграцията на приложението Moovit и неговите благоприятни условия за обмисляне и навигиране на направления, в смарт телефоните на Huawei, ще направи живота на милиони хора по-лесен. Имайки опцията дейно и комфортно да възнамеряват и направляват пътуванията си с градския превоз, потребителите на Huawei ще могат умерено и с лекост да се придвижват в градовете. "
Moovit, който с изключение на като приложение ще бъде наличен и в персонализиран тип в браузъра на Huawei, добавя богатата категория за пътувания в AppGallery, включваща приложения като Booking.com, eSky, Omio, Skyscanner, Turkish Airlines и доста други. Прибавянето на Moovit към AppGallery затвърждава и решимостта на Huawei да дава приложения, които са значими за българските консуматори.
За да изтеглят приложението Moovit, потребителите могат да посетят магазина за приложения AppGallery, който е разполагаем на всеки Huawei смарт телефон.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР