Huawei обяви старта на ъпдейтите към EMUI 10.1. в световен

...
Huawei обяви старта на ъпдейтите към EMUI 10.1. в световен
Коментари Харесай

Huawei обяви обновяването до версия EMUI 10.1 на най-популярните устройства

Huawei разгласи старта на ъпдейтите към EMUI 10.1. в международен мащаб. Потребителският интерфейс EMUI 10.1 за пръв път бе показан по време на представянето на P40 серията през месец март т. година Той е построен върху разпределен софтуерен модел на Huawei, който предлага на потребителите изцяло и безпроблемно преживяване във всички вероятни сюжети измежду всички устройства. EMUI 10.1 на Huawei дава обещание иновация, която преодолява хардуерните ограничавания, позволявайки взаимна работа сред разнообразни устройства, както в никакъв случай до момента.
Разпределената екосистема разрешава взаимосвързаност на няколко устройства, които да работят дружно като едно супер устройство, което предлага по-интелигентно прекарване във всички сюжети и в допълнение рационализиране на съществуващата колаборация сред другите екрани на устройства. Потребителите ще виждат обилни промени в главния дизайн в цялостното потребителско прекарване и усъвършенствания в продуктивността и сигурността.
До края на юни, Huawei ще започва актуализациите към EMUI 10.1/Magic UI 3.1. за следните модели на българския пазар: HUAWEI P30, HUAWEI P30 Pro, HUAWEI Mate 20, HUAWEI Mate 20 Pro, HUAWEI nova 5T, HUAWEI Mate Xs, HUAWEI P40 lite, HUAWEI Mate 30 Pro, HUAWEI MatePad Pro.

Промени в потребителския интерфейс
EMUI 10.1 е планиран въз основа на правилото, въведен в EMUI 10 - Beyond Beauty. Новите допълнения и усъвършенствания усъвършенстват потребителското преживяване, с цел да усилят преимуществата на разпределената екосистема.
Huawei разгласи с EMUI 10 функционалността Always-On Display (AOD) с живи цветове, отразяващи нюансите на небето. Сега EMUI 10.1 показва 3D Rended Always-on Display, който разделя цифровите фигури от фона в многослойна структура, която предлага завладяващо триизмерно преживяване на потребителя. Тази функционалност ще бъде въведена на повече устройства с тази актуализация. (*Наличието на тази функционалност може да варира според от моделите).
EMUI 10.1 вкарва и три анимации при отключване с пръстов отпечатък, които са въодушевени от стихиите на земята, огъня и водата.

Huawei Share
Използването на Huawei Share е по-добро от всеки различен път. Тази функционалност е в началото основана за да можете елементарно и бързо да трансферирате фотоси, видеоклипове и други файлове сред вашите Huawei устройства. С нея се улеснява прехвърлянето на данни сред друг вид смарт устройства като преносими компютри, смарт спийкъри, таблети и доста други.
Мултиекранно взаимоотношение
Тази функционалност е въведена с EMUI 10 и с нея се улеснява взаимовръзката сред смарт телефоните и преносимите компютри на Huawei, тъй че и двете устройства да се употребяват по едно и също време от един екран. EMUI 10.1. предлага усъвършенствани благоприятни условия на тази страхотна функционалност като приемането на аудио и видео диалози от телефона на компютъра, потребление на компютърни приложения за отваряне на файлове и хипервръзки на смарт телефона или даже потребление на мобилния интернет от смарт телефона на компютъра единствено с едно допиране. Това безпроблемно съдействие сред екраните дава опция на всички консуматори да бъдат по-продуктивни и ефикасни по време на своята офис работа.
Съвсем скоро българските консуматори ще могат да видят синергията сред преносими компютри и смарт телефони в деяние, с идния при започване на юли старт на продажбите на линията Huawei Matebook в България, в това число на флагманския модел Matebook X Pro.
EMUI 10.1 включва още голям брой нововъведения като MeeTime, Celia и други, които поетапно ще стават налични на другите пазари.
За да се възползват от възможнoстите, предлагани EMUI 10.1, потребителите могат да ревизират дали поддържат тази версия като отидат в настройките на своето устройство: Settings > System & Updated > Software Update или да отидат в Support(HiCare) App > Quick Services > More > Update, с цел да получат ъпдейта авансово.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР