Huawei Next Image Awards е един от най-вълнуващите и реномирани

...
Huawei Next Image Awards е един от най-вълнуващите и реномирани
Коментари Харесай

Конкурсът Huawei Next Image Awards 2020 стартира от 15 юни с атрактивни глобални и локални награди

Huawei Next Image Awards е един от най-вълнуващите и реномирани международни състезания за феновете на мобилната снимка и видеография. Българските почитатели на Huawei обичайно са дейни участници в него и по тази причина българският е един от шестте езика, на които е оповестен неговият уеб уебсайт тази година, дружно с китайски, британски, френски, испански и португалски.

Като спомагателен бонус, с изключение на влиятелното присъединяване в световния конкурс и шанса да завоюват една от огромните парични и предметни награди в него, Huawei ще излъчи и специфични награди измежду българските участници, които автоматизирано вземат участие и в паралелна местна ранглиста.

Шестчленно световно жури с двама представители на Huawei и четирима известни фотографи от Съединени американски щати, Русия, Швеция и Канада, ще излъчат общо 71 наградени участници, измежду които три Гран При награди от по 10 000 $, Huawei P40 Pro и електронен документ. Пълният лист с награди и информация за журито можете да намерите на уеб страницата на състезанието.

Локалните награди са три – ултрапреносимият преносим компютър Huawei Matebook X Pro, който от началото на юли ще бъде разполагаем и на българския пазар, оглавяващият класацията DxO Mobile и притежател на фотографската премия TIPA смарт телефон с четворна Ultravison Leica камера - Huawei P40 Pro, и бестселърът измежду смарт часовниците – Huawei Watch GT2.

Техните носители ще бъдат избрани от жури в състав – ръководителят на магистърска стратегия „ Фотография “ към Националната Художествена Академия, травъл фотографът и притежател на премия в световния конкурс Next Image Awards за 2019г. Димитър Караниколов, и Лонгруи Циу - Генерален шеф на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония. Пълните условия за присъединяване в локалния конкурс ще намерите тук.

Срокът за присъединяване е от 15 юни до 31 юли, в следните 6 категории:

 Near Far, в която можете да изразите вашата друга позиция към скритите места към вас;

 Good Night, в която да уловите атмосферата на момента при ниска осветеност;

 Hello, Life!, в която да споделите страст и ентусиазъм от ежедневния живот;

 Faces, в която да изразите еднаквост посредством силата на потретната фотография;

 Live Moments – категорията на видеографите, които могат да вземат участие с произведения от 10 секунди до 10 минути.

 Storyteller – история, разказана в 3-9 изображения.

Всички фрагменти би трябвало да са снимани с Huawei смарт телефон, като всеки участник има право да качи до 30 фотоси, като следва инструкциите на уеб страницата.

За начално ентусиазъм може да си пуснете промо видеото на състезанието.

 &feature=youtu.be


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР