Huawei напълно спря директните доставки на смартфони за Русия и

...
Huawei напълно спря директните доставки на смартфони за Русия и
Коментари Харесай

И Huawei казва сбогом на Русия

Huawei изцяло спря директните доставки на смарт телефони за Русия и може да напусне страната дефинитивно, оповестиха за " Известия " два източника, близки до разнообразни мобилни оператори. Това заяви и събеседник, който работи в компанията, огромен производител на смарт телефони.

Според източник, непосредствен до един от мобилните оператори, китайският снабдител не внася таблети, портативни компютри, тв приемници и друго съоръжение в Русия. Компанията спря да продава базови станции за клетъчни връзки още напролет, посочи изпълнителният шеф на Telecom Daily Денис Кусков.

" В момента Huawei в действителност не доставя непосредствено устройствата си в Русия ", удостовери пред " Известия " различен непосредствен до мобилната компания събеседник.
 Съединени американски щати плашат със наказания при доставки на оръжие за Русия
Съединени американски щати плашат със наказания при доставки на оръжие за Русия

Вашингтон цели да усили натиска върху Москва

В началото на юни Huawei разгласи затварянето на формалните си магазини в Русия. В края на същия месец бе обявено, че корпорацията към този момент не изнася своите устройства за Русия. След това се появи информация за обновяване на доставките. Според източници на " Известия " в този момент още веднъж няма нови доставки .

Някои устройства се продават в формалния магазин на марката, само че те са останки от предходни доставки, сподели Денис Кусков. А неналичието на нови колета може да докара до затваряне на онлайн магазина на компанията, счита той.

В отговор на въпроси по отношение на прекъсването на доставките и проектите на производителя да се отдръпна от съветския пазар Мария Кривцова, PR управител на Huawei Consumer Business Group в Русия, съобщи, че " няма информация за това ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР