Huawei има специално събитие, насрочено за 23 март. Тогава компанията

...
Huawei има специално събитие, насрочено за 23 март. Тогава компанията
Коментари Харесай

Huawei Watch 4 Pro се появи в уебсайта на Bluetooth SIG и разкри ключови характеристики

Huawei има особено събитие, планувано за 23 март. Тогава компанията ще пусне флагманската серия Huawei P60, както и смарт телефона Enjoy 60, а също и Huawei FreeBuds 5. Вече наем, че компанията се готви и да показа два смартчасовника – Huawei Watch 4 и Watch 4 Pro. Все още не е ясно обаче дали те ще бъдат оповестени на това събитие.

Huawei Watch 4 Pro се появява в уеб страницата на Bluetooth SIG, разкривайки информация за характерностите на устройството. Списъкът удостоверява, че идният смартчасовник с номер MDS-AL00 е Huawei Watch 4 Pro. Освен това, излиза наяве, че часовникът ще поддържа Bluetooth 5.2. Списъкът не разкрива спомагателни детайлности, само че предходни данни от WIFI Alliance и 3C хвърлят повече светлина върху това, което можем да чакаме.

Според предходни отчети, Watch 4 Pro ще се предлага в два модела с номера MDS-AI10 и MDS-AL00. Тези устройства имат LTE 4G връзка и 2.4 GHz Wi-Fi. Батерията поддържа 5W зареждане. Освен това, имаше спекулации, че часовникът включва сателитна връзка и е заздравен с циркон, от който е направен циферблата.

Цирконът е полускъпоценен камък, прочут с многообразие от цветови оттенъци: прозрачен, жълт, черен, оранжев, зелен, наследник, кафяв, черен и други Цирконът е четири пъти по-издръжлив от стоманата и е доста по-устойчив във времето. Това значи, че часовникът ще резервира типа си за много дълго време. Очаква се потреблението на този материал от Huawei да усили цената на Watch 4 Pro.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР