Huawei FreeBuds 4 са новите мобилни слушалки от висок клас

...
Huawei FreeBuds 4 са новите мобилни слушалки от висок клас
Коментари Харесай

Стартират продажбите на HUAWEI FreeBuds 4 в България – Hi-Res Audio слушалки с адаптиращо се към ухото шумопотискане

Huawei FreeBuds 4 са новите мобилни слушалки от висок клас на Huawei, които към този момент са налични в България на целесъобразна крайноклиентска цена от 299 лв.. Те са отворен вид (open-fit, без силиконови накрайници), и се свързват със смарт телефона или смарт часовника по True Wireless Stereo (TWS) Bluetooth стандарта. Отличават се с доста олекотен дизайн, тон с висока резолюция, интелигентно свързване, и първата в света Adaptive Ear Matching (AEM) технология за интензивно шумопотискане, с помощта на която разпознават и се приспособяват към вида анатомия на ухото на слушателя.
Нови стандарти в удобното шумопотискане при open-fit слушалките
През 2019 година Huawei сподели първите open-fit TWS слушалки с интензивно шумопотискане – FreeBuds 3, с които даде на потребителите опция да се радват по едно и също време на удобството и лекотата на отворения дизайн, и да се потопят напълно в прекарването на звука, с помощта на преимуществата на дейното шумопотискане (ANC). След още съвсем две години на интензивна развойна активност, компанията показа FreeBuds 4, с надградена Open-fit ANC технология, която усъвършенства шумопотискането на хардуерно и софтуерно равнище.

HUAWEI FreeBuds 4 са първите слушалки, прилагащи технологията Adaptive Ear Matching (AEM) при open-fit дизайн. Тя автоматизирано разпознава формата на ухото на потребителя и позицията на носене на слушалките и на база на тях дефинира оптималните настройки на шумопотискането за съответния случай. Резултатът е удобно шумопотискане с консистентно качество на звука без значение от позицията на носене.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР