Huawei е сред пионерите при сгъваемите смартфони със своята серия

...
Huawei е сред пионерите при сгъваемите смартфони със своята серия
Коментари Харесай

Това е новият сгъваем модел на Huawei – P50 Pocket

Huawei е измежду пионерите при сгъваемите смарт телефони със своята серия Mate X. Сега компанията има ново попълнение и това е P50 Pocket, който този път се сгъва отвесно, като в сгънато положение няма очевидно разстояние сред двете страни.

Основният екран е 6.9-инчов 120Hz OLED със съответствие 21:9 и резолюция Full HD+. Той има и отвор за 10.7MP селфи камера. Панелът има и висока периодичност на отчитане на досег до 300 херца, и поддръжка за цветовата гама P3.

Външният екран е кръговиден и с диагонал 1 инч, като на него може да се демонстрира разнообразна информация, в това число от външни приложения. Той може и да бъде употребен към главната камера за правене на селфита. През него могат също по този начин да се приемат/отхвърлят позвънявания.

P50 Pocket е с тройна съществена камера в кръгла секция до външния екран. В нея има 40MP датчик с бленда f/1.8, 13MP с ултраширокоъгълна оптика и 32MP f/1.8 ултра спектрална камера, която може да усъвършенства цветовото показване и снима флуоресцентни обекти.

Телефонът употребява чипсет Snapdragon 888 4G с 8/12GB RAM и 256/512GB памет за файлове, а в софтуерно отношение EMUI 12. Той има батерия с потенциал 4000 mAh и бързо зареждане до 40W. Сред вариантите за свързване са още Wi-Fi 6, NFC, USB Type-C порт и Bluetooth 5.2.

Huawei P50 Pocket се предлага в черен и бял цвят със особено стъклено покритие и има Premium вид в златисто. Цените са надлежно 1410 $ и 1725 $ в Китай.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР