Huawei Consumer Business Group в България обяви премиерата на най-новия

...
Huawei Consumer Business Group в България обяви премиерата на най-новия
Коментари Харесай

HUAWEI Mate Xs 2 влиза на българския пазар в комплект с Huawei Watch GT 3

Huawei Consumer Business Group в България разгласи премиерата на най-новия флагмански сгъваем смарт телефон HUAWEI Mate Xs 2 на българския пазар. Считано от 19 юли до 19 август 2022 година в това число, HUAWEI Mate Xs 2 ще се предлага в комплект с HUAWEI Watch GT 3 42 mm Leather Edition или HUAWEI Watch GT 3 46 mm Active Edition на целесъобразна цена от 3 699 лева Офертата е налична за партньорската мрежа на Huawei България, която включва А1, Виваком, Yettel, Технополис, Зора и партньорската мрежа на Polycomp.

Обявен преди по-малко от месец на огромно събитие за Централна и Източна Европа, Северна Европа, Турция и Канада, въплъщава в себе си софтуерния прогрес в развиването на смарт телефоните и изключително на тези със сгъваем екран. Ултралек, тъничък и свръхнадежден, с помощта на двойновъртящата се Falcon Wing системата от ново потомство, новият смарт телефон, който се сгъва с екрана на открито, обезпечава неповторимо потребителско преживяване. За него способства и високият клас на самия True-Chroma екран с диагонал 7,8 " в разгънато състояние, висока резолюция от 2480 x 2200 пиксела и усъвършенствана Smart Multi-Window функционалност. HUAWEI Mate Xs 2 поддържа периодичност на освежаване от 120 Hz, високочестотно PWM затъмняване от 1440 Hz и периодичност на дискретизация до 240 Hz, както и антирефлексен нано оптичен пласт, намаляващ отразяващата светлина на екрана. В сгънато състояние моделът има съответствие на екрана 19:9, сравнимо с това на несгъваемите телефони.

HUAWEI Mate Xs 2 идва с Qualcomm Snapdragon 888, 8 GB оперативна памет и 512 GB памет за предпазване, 4600mAh батерия, 66W HUAWEI SuperCharge зарядно, охлаждаща система с течен графен и стерео тон, ръководен от AI Sound Engine. Камерата е поверена на новаторската HUAWEI Image™ технология, включваща 50MP True-Chroma камера за хващане на реалистични цветове, усъвършенствана HUAWEI XD Optics система за възобновяване на информация и повишение яснотата на изображението, HUAWEI XD Fusion Pro True-Chroma Image Engine, и 10-канален многоспектърен датчик с калибриране на повече от 2000 цвята в цялостната цветова гама P3. Всичко това работи в синхрон за хващане на цялата жизнеспособност на света.

Новият сгъваем флагман тежи единствено 255 грама и в същото време е извънредно здрав, с помощта на употребяваните ултралеки стъклени нишки, титаниеви сплави и ултралека стомана с висока устойчивост. Той се предлага в два типичен цвята: черен, с щрихована кожена текстура, и бял, с текстура от естествена кожа.

В тази гама е и включеният в комплекта смарт часовник от серията Watch GT 3 - HUAWEI Watch GT 3 42 mm Leather Edition с каишка от бяла кожа, или HUAWEI Watch GT 3 46 mm Active Edition с каишка от ергономичния черен флуороеластомер.

HUAWEI WATCH GT 3 е изтънчен смарт часовник с корпус от лека и здрава неръждаема стомана и задница от композитен материал от полимерни нишки с нараснала издръжливост и ергономична 2.5D извивка на полираното стъкло. То следва формата на костта на китката за повече улеснение при носене и по-точно премерване на редица здравни параметри като пулс, кислородно засищане на кръвта, температура на кожата, равнище на стрес и качество на съня. Поддържа над 100 подготвителни режима, в това число 18 професионални, както и персонализирани подготвителни стратегии съгласно физическото положение на потребителя и спортните му привички. Издръжливостта на батерията на 42-милиметровия модел, насочен към дамите, е до 7 дни, а на по-големия, 46мм модел – до 14 дни.

Комплектът Huawei Mate Xs 2 в бял или черен цвят, в комплект с HUAWEI Watch GT 3 42 mm Leather Edition или HUAWEI Watch GT 3 46 mm Active Edition се предлага до 19 август в това число от А1, Виваком, Yettel, Технополис, Зора и партньорската мрежа на Polycomp, на целесъобразна цена от 3699 лв. или със съответните абонаментни проекти на мобилните опратори. Повече за модела може да научите от.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР