Huawei Consumer Business Group представя серията HUAWEI nova 10, включваща

...
Huawei Consumer Business Group представя серията HUAWEI nova 10, включваща
Коментари Харесай

Huawei представя серията HUAWEI nova 10 - със стилен дизайн и първата 60MP предна камера -

Huawei Consumer Business Group показва серията HUAWEI nova 10, включваща два стилни смарт телефона с ултра мощни предни камери и усъвършенствани SuperCharge режими.

Десетото потомство nova наследява концепцията на серията HUAWEI nova - новаторски дизайн и отлична направа. Тук дизайнът е основан на класическия Star Orbit Ring, а предната камера е развита с нови благоприятни условия за снимане, с които потребителите да се показват решително, оставайки постоянно в тренда. Серията включва моделите Huawei nova 10 и Huawei nova 10 Pro.
Перфектната фотография от всеки ъгъл, с предната или задната камера


От селфита до влогове, серията HUAWEI nova продължава водачеството си в нововъведенията при предните камери. С HUAWEI Multi-Vision Photography, nova 10 Pro идва с двойна предна камера. Единият обектив от фото-системата на предната камера включва първата в промишлеността предна 60MP ултраширока камера с автофокус, поддържаща 100-градусово поле на снимане и 4K видео, с отлична разграничителна дарба и светлочувствителност. В допълнение, предната 8-мегапикселова портретна камера за непосредствен проект, още веднъж първа в промишлеността, поддържа 2X оптично нарастване и до 5X цифрово нарастване.

HUAWEI nova 10 Pro разполага и с първата в промишлеността предна камера с незабавен автофокус - Instant AF с Quad Phased Detection (QPD). В съпоставяне с елементарен обектив с автофокус, той дава обещание 30% нарастване на скоростта на фокусиране, което доста усъвършенства разграничителната дарба на широкоъгълни изображения със 119%. В комбиниране с Portrait Close-up камерата и потреблението на автофокус върху главния обект, портретите в непосредствен проект към този момент реализират 150% нарастване в резолюцията.

Технологията XD Fusion усъвършенства резултатите от мобилната снимка за всеки вероятен сюжет – при предно или задно осветление и фотоси с висок динамичен обсег (HDR) за реализиране на деликатни боке резултати, помагайки на потребителите да снимат ясни и висококачествени портрети в непосредствен проект.

Благодарение на 0.7X ~ 5X Free Zoom, HUAWEI nova 10 Pro улавя 54 mm портретно фокусно разстояние, 27 mm широкоъгълно фокусно разстояние и 19 mm ултраширокоъгълно фокусно разстояние, осигурявайки непрекъснато и чудесно качество на изображението в различите обстановки.

Междувременно, главната камера на HUAWEI nova 10 Pro е оборудвана с 50MP Ultra Vision Photography. Тя употребява цветния филтър RYYB на Huawei, който, спрямо елементарен датчик, усилва приема на светлина с 40 %. Камерата поддържа и Instant AF с QPD и технология за нулево закъснение на пандиза (ZSL), която предлага идеални резултати при снимане в среда с ниска осветеност, и поддържа функционалността AI Snapshot за снимане на всеки миг и спомен.
Влог в придвижване с Dual-View видео и следящ фокус
Влогърството се трансформира в нов метод за младежите да показват себе си и да споделят ежедневния си живот, изключително посредством известни платформи, фокусирани върху видео наличие.

С обновени благоприятни условия за автоматизирано фокусиране на двойната предна камера, HUAWEI nova 10 Pro може интелигентно да превключва фокуса към разнообразни обекти и посредством функционалността Showcase Focus обектите да бъдат ясно показани даже във влогове, снимани на закрито. Междувременно, технологията може да употребява няколко камери на смарт телефона, с цел да снима по едно и също време, предлагайки комбинации от двете предни камери, предна и съществена камера, както и снимане картина в картината. За фотоси навън с необятни зрителни полета, потребителите могат свободно да контролират нарастването, с цел да снимат елементарно видеоклипове с 0,7X~5X приближение в допълнение към опциите за двойно автоматизирано фокусиране на предната камера.

При видеозапис със задната камера, HUAWEI nova 10 Pro предлага функционалността Follow Focus, която заключва и следва видео обекта. Дори в случай че обектът е краткотрайно прикрит, фокусът ще остане върху него, когато той се появи още веднъж пред камерата. Освен това, HUAWEI nova 10 Pro съчетава функционалностите за аудио следене, угнетяване на фоновия звук и необятна цветова гама P3. Серията nova 10 включва и Petal Clip - приложение за основаване на видео с едно тракване, което включва motion снимка, видео стабилизиране, цветна последователност, аудио добиване и технологии за редактиране за висококачествена влог продукция.
Лек и елегантен
Серията HUAWEI nova 10 надгражда дизайна Star Orbit Ring до новия Star Orbit Craft, който прибавя повече искра и копринено допиране. HUAWEI nova 10 Pro е с дебелина от 7,88 мм и тежи 191 гр; до момента в който HUAWEI nova 10 е още по-тънък и по-лек, с дебелина от 6,88 мм и тегло 168 гр. И двата модела реализират баланс сред продуктивност и елементарен и комфортен за захващане дизайн.

Смартфоните от серия nova 10 към този момент се оферират в цвят Starry Silver като допълват иконичния златен Star Orbit Ring за още по-елегантен външен тип и премиум чувство. Серията се предлага и в цвят Starry Black, като двете разнообразни цветови решения дават отговор по-добре на стилните избори и персонален жанр на потребителя.
Нови равнища в бързото зареждане и гейминга


За да се оправи с провокациите, свързани с живота на батерията, произлизащи от другите сюжети за потребление, в това число гейминг и видеозаснемане, Huawei продължава да бъде водач в нововъведенията, свързани с технологиите за бързо зареждане. HUAWEI nova 10 Pro поддържа 100W HUAWEI SuperCharge и е оборудван с новия Turbo Mode, който спомага за мигновено зареждане. Необходими са единствено 10 минути, с цел да заредите телефона до 60% и 20 минути за цялостно зареждане.

HUAWEI nova 10 Pro идва и с технология за течно изстудяване (Ultra-Generation VC Liquid Cooling), която обезпечава разпръскване на топлината с по-добра скорост и отмереност. Той употребява основана на AI технология за премерване на температурата, която открива горещите точки по повърхността на телефона и оптимално преразпределя топлината, осигурявайки по-хладно и безпрепятствено потребителско преживяване.

Независимо дали става въпрос за игри, гледане на видеоклипове или разглеждане на фотоси, смарт телефоните от серията HUAWEI nova 10 се концентрират върху ярките, живи екрани и подобряването на детайлите, което разрешава на потребителите да се потопят в картината. Серията HUAWEI nova 10 поддържа 1,07 милиарда цвята, висока периодичност на освежаване на фрагмента до 120 Hz, както и периодичност на дискретизация при допиране 300 Hz11, което предлага на потребителите по-плавно потребителско преживяване, без значение дали става дума за ежедневни интервенции или сърфиране в мрежата.

По отношение на гейминг прекарването, серията HUAWEI nova 10 разполага с новия Touch Turbo 2.0. Потребителите могат да разклатят телефона, с цел да задействат съответната клавишна интервенция, което дейно усъвършенства потребителското преживяване на мобилните игри. Серията HUAWEI nova 10 е оборудвана и със Stereo Dual Speakers с ултра-широкото звуково поле на Histen.

За връзки, серията HUAWEI nova 10 поддържа Wi-Fi 6 Enhancement и 4K QAM модулация, което обезпечава по-бързи скорости на качване и евакуиране със скорост 3,2 Gbps, предлагайки супер бързи, безпроблемни изтегляния и бързо шерване.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР