Huawei Consumer Business Group представи днес в Китай серията HUAWEI

...
Huawei Consumer Business Group представи днес в Китай серията HUAWEI
Коментари Харесай

Huawei представи най-мощната си смартфон серия Mate 50 - Технологии

Huawei Consumer Business Group показа през днешния ден в Китай серията HUAWEI Mate 50, най-новия революционен флагмански смарт телефон, който за следващ път потвърждава посветеността на марката към основаването на основни нововъведения с министър председатели в паметната серия Mate.



Серията HUAWEI Mate 50 вкарва първата 10-стъпкова променлива бленда във фотографска система на мобилен телефон. Технологията XMAGE imaging, извънредна за серията Mate 50, е резултат на многогодишния опит в основаването на едни от най-хубавите смарт телефон камери на пазара.

Първото Kunlun стъкло на Huawei е точно създадено на база на йонно-обогатено имплантиране и напредък на милиарди нанокристали. Така устойчивостта на изпускане на устройството е нараснала до 10 пъти. То е притежател на 5 звезди от първия в света Switzerland SGS документ за резистентност на рухване.

Huawei Mate 50 и Mate 50 Pro са основани на Snapdragon 8 Gen 1 чипсет и 66W бързо зареждане с нощна батерия. Наследявайки иконичния Space Ring Design, серията HUAWEI Mate 50 бе показана в черно, сребърно и пурпурно, както и във версия, облечена в оранжева кожа.



Серията Mate 50 се чака скоро и на Европейския пазар, очаквайте повече детайлности.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР