Huawei Consumer Business Group обявява старта на продажбите на новия

...
Huawei Consumer Business Group обявява старта на продажбите на новия
Коментари Харесай

Започват продажбите на HUAWEI MateBook 14s на българския пазар |

Huawei Consumer Business Group афишира старта на продажбите на новия 14.2-инчов преносим компютър HUAWEI MateBook 14s в България. Новият представител на серията MateBook носи присъщите за нея умна продуктивност, изящен дизайн и новаторски функционалности за съгласуваност с разнообразни устройства, за безпрепятствено и вдъхновяващо потребителско преживяване.

HUAWEI MateBook 14s идва с доста елегантно железно шаси, като профилът изтънява още повече към краищата. FullView екранът е сензитивен на досег, с резолюция 2.5K и съответствие на страните 3:2, оптимално уместно за висока работна работливост. Лаптопът употребява 11-о потомство Intel® Core™ Processor на общоприет волтаж за обезпечаване на високоскоростна продуктивност и безпрепятствено преживяване.

Качеството на аудиото е мощно усъвършенствано с помощта на поддръжката на HUAWEI SOUND® и четирите представителя със субуфери и пищялки. Използването на клавиатурата на HUAWEI MateBook 14s е същинско наслаждение и предлага ход на клавишите от 1.5мм. Лаптопът може да работи с голям брой свързани устройства, което го прави незаместим асистент в всекидневието. Операционната система е Windows 10 Home с алтернатива за безвъзмезден ъпгрейд до Windows 11 Home.

Иновативни технологии за сложна продуктивност

HUAWEI MateBook 14s предлага забележителна продуктивност за своето фино и леко шаси. Конфигуриран е с новия 11-Gen Intel® Core™ TGL-H35 i5-113000H Processor, Intel® Iris® Xᵉ интегрирана графика, 16GB оперативна памет и 512 GB SSD. Специален високопроизводителен режим – Performance mode, може да се задейства елементарно посредством клавишната композиция Fn+P, която буства CPU TDP до 45W. Вентилаторната система HUAWEI Shark fin е в допълнение надградена за още по-ефективно и безшумно изстудяване.

Освен високата продуктивност, HUAWEI MateBook 14s предлага дълъг живот на батерията, която е с потенциал 60Wh. В комплект с джобен 90W захранващ адаптер, преносимият компютър може да работи интензивно в продължение на 3 часа след единствено 15-минутно зареждане. Адаптерът поддържа и HUAWEI SuperCharge, съчетаем с избрани смарт телефони и таблети на Huawei. Тази еластичност прави приготвянето на багажа за път надалеч по-лесно и безрисково.

HUAWEI SOUND® прави своя дебют с HUAWEI MateBook 14s. В преносимия компютър е вграден масив от 4 представителя, включващ две пищялки и 2 субуфера, с помощта на което получавате мощен бас и чисти високи тонове. Говорителите поддържат логаритми на Huawei за възпроизвеждане на звуковото поле, с цел да емулират тон, приближаващ от всички страни към вас.

Четири микрофона от своя страна са в положение да прихващат качествено звука от разстояние до 5 метра (*По данни от лабораториите на Huawei. Отнасят се до резултати от проби, извършени в тиха среда. Действителното потребителско преживяване може да се разграничава, данните са единствено за ориентир).

Технологията за интелигентно шумопотискане прави всеки тон кристално явен. HUAWEI MateBook 14s идва и с технология Personal Voice Enhancement за елиминиране на околния звук до момента в който разпознава и прихваща гласа на потребителя, с цел да бъде явен и чист при конферентни диалози.

Иновативната тактилна клавиатура с така наречен Soft-landing Design и 1.5мм ход на клавишите предлага огромно улеснение при писане. Сред останалите новаторски функционалности са бутонът за зареждане с интегриран читател на пръстов отпечатък, лицево различаване и поддръжка на бързия Wi-Fi 6 стандарт.



Ултратънък дизайн и брилянтен екран

HUAWEI MateBook 14s съчетава изящен и ергономичен дизайн. Металният финишинг с цвят Space Grey е доста тънък и цялото устройство тежи към 1.43кг. Характерният FullView екран е заобиколен с 4 доста тънки рамки, осигуряващи съответствие екран към тяло от 90%, като освен това камерата е ситуирана фронтално, в рамката на екрана.

Съотношението на страните 3:2 благоприятства доста типични за работа на преносим компютър задания, в това число визуализирането на отвесно наличие. Дисплеят поддържа 100% от цветното пространство sRGB и може да пресъздаде 1.07 милиарда цвята, за живи изображения с гладки преливки. 10-точковият мултитъч екран разрешава по-висока успеваемост при осъществяване на разнообразни задания.

Дисплеят на HUAWEI MateBook 14s поддържа впечатляваща периодичност на освежаване до 90Hz, като с клавишната композиция Fn+R може да се превключва сред 60Hz за усъвършенстване живота на батерията и 90Hz за по-гладки визуализации. Новият преносим компютър предлага и двойна отбрана на зрението, като е сертифициран с TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution) за минимизиране на синята светлина, и Flicker Free – за понижаване на трептенето. Налице е и датчик за околната светлина, съгласно чиито резултати може автоматизирано да се контролира яркостта на екрана.

Още по-добра съгласуваност

Новият модел уголемява новаторските благоприятни условия за съгласуваност сред разнообразни устройства и поддържа умна връзка с Huawei смарт телефони, таблети, монитори и други.

Само с допиране потребителите могат да свържат преносимия компютър със смарт телефон, да вземем за пример новия HUAWEI nova 9, и да прожектират мобилния интерфейс върху екрана на преносимия компютър, употребявайки по едно и също време две устройства от един екран. Можете да свържете и HUAWEI MateBook 14s с таблет и да го употребявате като цифрово платно. HUAWEI MateBook 14s може да се свърже и с безжични слушалки, а за в действителност огромна работна повърхност – с HUAWEI MateView екран.



Една година спомагателна гаранция

Matebook 14s се предлага от Технополис, Техномаркет, Зора и партньорската мрежа на формалния дистрибутор Поликомп на целесъобразна цена от 2599 лв..

Всички, които го закупят преди края на януари 2022 година, получават автоматизирано една година спомагателна гаранция, т.е. общо тригодишна гаранция и преференциално следпродажбено обслужване от формалния център за обслужване на клиенти на ул. „ Леге “ 6 в София.

То включва безвъзмездна двупосочна куриерска услуга при положение на потребност, двукратно гратис преинсталиране на Windows в границите на гаранционните 3 години и професионална отдалечена техническа поддръжка. Освен това, в границите на дълготрайната акция „ Повече грижа за теб “, която се организира всеки финален четвъртък, петък и понеделник в месеца, формалният сервизен център на Huawei ще предлага " ъпгрейд " на SSD без такса за сервизно обслужване.

За повече информация посетете този. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР