Huawei Consumer Business Group обяви, че новият флагман HUAWEI P20

...
Huawei Consumer Business Group обяви, че новият флагман HUAWEI P20
Коментари Харесай

HUAWEI P20 Pro получи престижна TIPA награда за "Най-добър фото смартфон" за 2018 година

Huawei Consumer Business Group разгласи, че новият флагман HUAWEI P20 Pro е отличен като един от най-хубавите артикули за 2018 година от асоциацията TIPA (Technical Image Press Association)– световен престиж в региона на фотографията и снимачната промишленост. Устройството получава влиятелната премия " Най-добър фото смарт телефон " ( “Best Photo Smartphone.”).

Отличието отразява всеотдайността и напъните на инженерите и дизайнерите на Huawei в основаването на водещи за международната промишлеността мобилни устройства за потребителите, поставяйки в основата качеството, дизайна и продуктивността.

Ли Чанджу, вицепрезидент за мобилните устройства в Huawei Consumer Business Group, споделя: P сериите на Huawei са всепризнати за своите невероятни камери. Доказваме това с първата в света система с 3 камери, която разработихме взаимно с Leica. Новата P20 гама продължава тази отлична линия на триумфа и разрешава на всеки - от любителите-фотографи до експертите - да прави невероятни фотоси. Бихме желали да благодарим на TIPA за премията на най–новия ни флагман артикул и се обръщаме към потребителите с апела да наблюдават нашите бъдещи нововъведения през идващите години “.

HUAWEI P20 Pro беше определен от представители на 29 международни медии за фотографски и други технологии за обработка на изображения, включващи задълбочени разбори и номинации за продукта, негови проби и съпоставения. Представяйки първата в света тройна камера Leica и най-високият брой пиксели в смарт телефон досега с необятна бленда f / 1.8, f / 1.6 и f / 2.4, HUAWEI P20 Pro има с 40-мегапикселов RGB датчик, 20MP монохромен датчик и 8MP датчик с оптична стабилизация и телеобектив с 3x оптично приближение. В композиция с професионалната система с изкуствен интелект с логаритми за различаване на 500 подиуми от 19 разнообразни категории, устройството разрешава на потребителите да снимат изображения с професионално качество.

" TIPA за втора поредна година награждава смарт телефон на Huawei за отличните достижения в региона на „ смарт “ фотографиятa ", споделя Томас Герърс, ръководител на TIPA. " Новият P20 Pro, създаден в партньорство с Leica, е невероятна съпка напред в развиването на смарт телефоните към устройства за висококачествена снимка. "

Способностите на камерата на телефоните от серията P20 сложиха нов стандарт в смарт телефон фотографията, вследствие на неотдавна полученото самопризнание от лабораторията DxOMark.

HUAWEI P20 Pro и HUAWEI P20 получиха двата най–високи резултата, получавани в миналото от смарт телефон, с 3-цифрени резултат от 109 и 102 точки надлежно.

Според Ларс Рем от DxOMark: „ Ние сме привикнали всяко потомство камери на смарт телефони да бъде по–добро от предходното, само че поглеждайки към изображенията и тест резултатите на P20 Pro, то наподобява Huawei са прескочили едно или две генерации напред. Резултатите са тъкмо толкоз положителни. Тройната камера на P20 Pro е най–голямата иновация, която сме виждали в мобилната снимка напоследък, и несъмнено трансформира разпоредбите на играта. “
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР