Huawei Consumer Business Group (CBG) получи престижна награда от Експертната

...
Huawei Consumer Business Group (CBG) получи престижна награда от Експертната
Коментари Харесай

HUAWEI WATCH 3 Pro печели наградата на EISA за най-добър смарт часовник

Huawei Consumer Business Group (CBG) получи влиятелна премия от Експертната асоциация за тон и визия – Expert Imaging and Sound Association (EISA), която сплотява профилирани списания, уеб уеб сайтове и публицисти, публикуващи постоянни самостоятелни софтуерни ревюта на нови артикули. HUAWEI WATCH 3 Pro бе разгласен за “EISA Best Smartwatch 2021-2022 ”.
EISA отличи премиум дизайна на HUAWEI WATCH 3 Pro с думите:
“Той наподобява чудесно на китката, с помощта на титаниевото тяло към 1.43-инчовия му AMOLED екран, предпазен от сапфирен кристал, който му придава аура на грациозност “. Асоциацията се базира още на благосъстоянието от функционалности, отбелязвайки, че „ Тази съвременна операционна система идва с голям брой приложения и благоприятни условия, измежду които следене на пулса и равнищата на кислородно засищане на кръвта, тестване на напрежението и различаване на рухване, както и подготвени стратегии за над 100 спортни интензивности “.

Базиран на HarmonyOS 2, HUAWEI WATCH 3 Pro е смарт часовникът, умислен и основан за бъдещето. HUAWEI WATCH 3 Pro идва с напълно нови интелигентни функционалности, които илюстрират визията на Huawei за Seamless AI Life и развиване на тактиката 1+8+N. Освен професионалния мониторинг на голям брой здравни и спортни параметри и до 21 дни живот на батерията  в Ultra Long battery life режим, HUAWEI WATCH 3 Pro включва акуратен датчик за премерване на температурата на кожата. С нови функционалности като различаване на рухване, HUAWEI WATCH 3 Pro  оказва помощ на потребителите да наблюдават тренировките и здравето си в научно-обосновани решения, където и да ги води животът.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР