Huawei Car Key е чудесна нова функция на устройствата на

...
Huawei Car Key е чудесна нова функция на устройствата на
Коментари Харесай

Смартфоните на Huawei се превръщат в дигитални автомобилни ключове с нова функция

Huawei Car Key е чудесна нова функционалност на устройствата на Huawei, която ще ви оказва помощ да управлявате редица задания в автомобила посредством вашия смарт телефон или смарт часовник. Тази функционалност прави нещата толкоз комфортни, че даже ще размени главния ключ за колата ви. Нов отчет разкрива, че Huawei Car Key към този момент е надхвърлила 1 милион консуматори и наподобява, че броят им ще се усилва.

Кои марки и модели поддържат функционалността Huawei Car Key?

Макар че китайският софтуерен колос работи за присъединението на повече автомобилни марки, функционалността разполага с лимитирани производители на коли към този миг. В момента тази функционалност се поддържа от автомобилни марки като BYD, AITO, BMW, MG, Changan Auto и доста други.

Функции

С Huawei Car Key можете да отключите автомобила си единствено с едно допиране на смарт телефона или смарт часовника си Huawei. Можете също по този начин да употребявате автомобилния ключ без Bluetooth. Основната приложимост на тази функционалност е да ви помогне да употребявате смарт телефона или смарт часовника си като ключ за автомобила. Това ви разрешава да употребявате смарт устройствата на Huawei, с цел да изпълнявате всички задания, които изпълнявате с ключа на автомобила, даже в случай че забравите същинския си ключ.

Една от най-хубавите страни на тази технология е, че тя работи даже когато телефонът ви е заключен, или с изцяло изтощена батерия. Освен това тя не разчита на мрежовата ви съгласуваност, с цел да работи. Следователно телефонът ви ще продължи да работи като ключ за автомобила ви без значение от положението или местоположението.

Функцията употребява личното цифрово криптиране на Huawei, с цел да отбрани поверителността на потребителите и техните коли. Компанията увери потребителите в тяхната сигурност при потреблението на тази технология. Така че не се колебайте да я изпробвате, в случай че разполагате с поддържан автомобил и, несъмнено с поддържано смарт устройство от китайския производител.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР