Huawei AppGallery вече предоставя възможност и за мобилна телевизия от

...
Huawei AppGallery вече предоставя възможност и за мобилна телевизия от
Коментари Харесай

HUAWEI AppGallery вече предлага на своите потребители мобилна телевизия от Булсатком

Huawei AppGallery към този момент дава опция и за мобилна телевизия от Булсатком - най-големият снабдител на платена телевизия в България. Oнлайн магазинът за приложения на Huawei радва своите консуматори с непрекъснато разрастване на гамата от най-новите, най-полезните и най-любимите мобилни приложения. Oсвен богатото портфолио от качествени известни приложения на световно равнище, платформата залага към все по-богата селекция от основни български приложения.

Bulsatcom TV е мобилно приложение на Булсатком, което разрешава елементарно и комфортно гледане на телевизия през всевъзможни устройства - телефони, таблети, компютри, Android TV устройства. Всички клиенти на Булсатком могат да се насладят на обичаните си филми от мобилното си устройство след бърза безвъзмездна регистрация.

Независимо дали пътувате в България или в чужбина, мобилната телевизия от Булсатком е постоянно на един клик разстояние. Мобилното приложение Bulsatcom TV е налично за своите консуматори във всяка точка на света. И освен! Всеки почитател на мобилната телевизия има достъп до мобилната версия 24 часа, 7 дни в седмицата. Можете да гледате обичания си сериал или предаване без ограничаване без значение от устройството, което употребявате или вида интернет връзка, с която разполагате (оптична, мобилна или WiFi). В Bulsatcom TV може да намерите всички български и непознати малките екрани. Гледайте новинарски, кино, музикални, спортни, детски канали на български и непознати езици.

Всеки деен клиент на телевизионна услуга от Булсатком има опция да се възползва от мобилното приложение. В него той може да избира сред всички излъчвания, спорт, филми, музика и занимания, които ви вълнуват, в действително време.

HUAWEI AppGallery е в топ 3 магазини за приложения в световен мащаб. Официалната платформа за евакуиране на приложения на софтуерния бранд се развива с извънредно бързи темпове, публикувана е в над 170 страни и райони и свързва 650 милиона потребителя с интелигентната и новаторска екосистема на Huawei. AppGallery обезпечава освен обезпечена сигурност и дискретност на своите консуматори, само че и отваря вратите на един богат свят от мобилни приложения, за всеки сюжет, в над 18 категории.

Свалете мобилното приложение на Bulsatcom TV от AppGallery и се радвайте на мобилна телевизия когато и да е, от всяка точка и от всяко устройство!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР