Huawei анонсира новия смарт-часовник Watch GT4 в Европа. Това е

...
Huawei анонсира новия смарт-часовник Watch GT4 в Европа. Това е
Коментари Харесай

Смарт-часовникът Huawei Watch GT4 във версия 41 и 46 мм е с NFC, GPS и цена от €249 в Европа

Huawei анонсира новия смарт-часовник Watch GT4 в Европа. Това е пълноценно устройство, а не световна негова версия, оповестена по-рано в Китай.

Какво ще предложи на потребителя смарт-часовника Watch GT4?

И двете версии на часовника са оборудвани с NFC, GPS и еднакъв набор от датчици. Преносимата джаджа може да мери температурата, да дефинира равнището на О2 в кръвта и да брои сърдечната активност. Корпусът е направен от стомана и устоя на потапяне под вода на дълбочина до 50 метра.

Каква е разликата сред двете версии на смарт-часовника?

Huawei Watch GT4 се предлага в два разновидността: първият е с размер 41 мм и е оборудван с AMOLED-дисплей с резолюция 466 x 466 пиксела и диаметър 1.32″. Може да работи два дни с дейния режим Always-on Display, а оптималното време за работа без презареждане е 7 дни.

Huawei Watch GT4 с размер 46mm има диаметър на екрана от 1,43″, само че разграничителната дарба остава същата. Времето за работа без презареждане на този вид на смарт-часовника към този момент е от 4 до 14 часа.

Huawei Watch GT4 ще бъде разполагаем в Европа от 4 октомври 2023 година Цените стартират от €249 за по-малкия модел с гумена каишка.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР